2777
2789
عنوان

بچه ها کی فهمید...

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 46 پست

منم نفهمیدم اما الان تو اینستا یکی کامنت داده بود اونجا که تلفن زنگ خورد بعدش حامد میگه الو دقت کردم واقعا درست میگفت حامد زندس خبرشم اومده فصل دوم در راهه

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸

منتظر بودم حامد بیادش ن اینکه یه نیمچه الویی بگه  و تمومش کنن

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نفهمیدم اما الان تو اینستا یکی کامنت داده بود اونجا که تلفن زنگ خورد بعدش حامد میگه الو دقت کردم ...

اصلاصدای اونکه پشت خط بودروپخش نکردن

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
منتظر بودم حامد بیادش ن اینکه یه نیمچه الویی بگه  و تمومش کنن

خب باید فصل دوم بسازن دیگه حالا نمیدونم دیگه چه بلایی مونده سر خانوادشون بیارن که داستان داشته باشن واسه فصل دوم

منم چندبار گوش کردم با هندزفری گوش کن یه صدای اروم که واسه حامده میگه الو دادم مامانمم شنید 

پس چرا من اینو شنیدم *الو لیلا؟* توهم زدم ؟؟

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
منم چندبار گوش کردم با هندزفری گوش کن یه صدای اروم که واسه حامده میگه الو دادم مامانمم شنید 

لینک فیلمشو نداری بذاری؟

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢

هیچی توفیقو میگیرن به جرم قتل و اون شیرخشک فاسدا،لیلا تبرئه میشه دوماده هم این وسط لو میره پلیس میگیرتش،مهتاب زنش شرمنده میشه پیش خونوادش ولی پدره باز حمایت میکنه ازش،پسرعموی لیلا حساب کتاباشو با حاج علی صاف میکنه حاج علی وضعش خوب میشه،لیلا اززندان آزاد میشه،حاج علی همه ی مال و اموالشو میبخشه به بچه هاش؛دوماده متنبه میشه از زندان آزاد میشه آدم میشه پدره یکاری میکنه همه باهم خوب میشن به پسرعموئه میگه تو مواظب لیلا باش تو شرکت و....اونم میگه لیلا دیگه مثل خواهرمنه خلاصه اینجا رد صلاحیت میشه جای حامدو پرکنه😐شریفه هم موسسه رو میده لیلا،حاج علی و شریفه وقتی کارخونه و موسسه رو میسپرن دست بچه ها خودشون چمدون میبندن برن مسافرت،که میرنو لیلا میره سرخاک حامدو....تیتراژفیلم پخش میشه آخرش صدای زنگ تلفن میادکه لیلا جواب میده هنگ میمونه،و زیر مینویسن این پایان نیست و ازاینچیزا،خب مشخصه یه خبری ازحامد بوده که خواستن یهو آخرفیلم دراوج ناامیدی یهو بیننده رو غافلگیرکنن

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤