2777
2789

لطفاً تو این شرایط نیایین خونه هم

حالا خوبه مامانم چند بار گف کاری ندارم نیایین بازم اومدن...منم خستهههه کلی هم کار دارم نمیدونیم از مهمونا پذیرایی کنیم یا به کارامون برسیم بیچاره مامانمم پادرد و کمردرد... خواهشااااا اگر اینجوری هستین یا کسیو میشناسین که اینجوریه بهش بگین 

باز فردا یه عده دیگه میان.. باید جا برای خواب باشه😤😤😤

باید بتونم بخوابم فردا کلی کار آرایشگاه دارم بچه هاشون جیغ و سرو صدا میکنن

درک# 😑😑😑

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب عزیزم خودشون باید پاشن به کارا برسن. ازشون کمک بگیرید دیگه. من اتفاقا خیلی دوست داشتم دور و اطرافم شلوغ باشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عجبا چه آدمایی پیدا میشن خدا بهت صبر بده خواهر😊

خیلی اعصابم خورده خیلی هم خوابم میاد مگه جیغ و سر صدا میذاره😣😣😣

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

مامانت بگو ازشون کار بکشه  

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
آخیش بذار توام حرص بخوری 😲😈😈😂😂 مام زیاد میان خونمون 

مرسی 😁😁😂

خب چرا از الان اومدن آخه اگه واسه كمك اومدن ديگه تو چرا كار ميكنى نكن

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز