2777
2789
عنوان

نی نی منم دنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبریکککککک میگم. راحت شدییییی منم کاش بشه بیام ی تاپیک همینجوری بزارم 😢خیلی میترسم

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

عزیزم چ نازه خدا حفظش کنه و زیرسایه پدر مادر بزرگ بشه الهی خدا دامن همه ی منتظرا رو هم سبز کنه 

الهی امین

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
تبریکککککک میگم. راحت شدییییی منم کاش بشه بیام ی تاپیک همینجوری بزارم 😢خیلی میترسم

خیلی زودتر از اونچه فک کنی میگذره😘😉

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬

تبریک میکم عزیزم ان شاالله قدمش خیر نامش نیکو و اول زیر سایه خداوند مهربون بعد زیر سایه پدرش و خودتون بزرگ بشه  

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

مبارکه عزیزدلم.ببخشینا من دوماه پیش یه زایمان زودرس ۲۲ هفته داشتم مثل شما...بارداری بعدی باید سرکلاژ بشم خیلی میترسم.شما استراحت مطلق بودین توی این دوتا بارداریتون یانه؟؟خواهش میکنم جوابمو بدین مرسی گلم