2777
2789
عنوان

همسایه ی بیشعور

582 بازدید | 15 پست

وای طبقه بالایی ما پسر دایی شوهرمه تو یه آپارتمان .

هر چندوقت یبار مثل دیوونه ها به یه جای خونه ور میره.

امروز از صبح صدای دریل وکوبیدن کلافم کرد.

الانم ساعت یک نصف شب همش تق تق     میکنه نمیدونم چه غلطی میکنه.

شوهرمم ازبس خسته بود خوابش برد خوابشم سنگینه. اگرم بیدار     هیچی نمیگفت چون فامیله.

کلافه شدم چکار کنم؟

فبای آلاء ربکما تکذبان

ماهم یه همسایه این مدلی داریم.اینا تو زندگی قبلیشون دارکوب بودن😂

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

ماهم همسایه بالاییمون بچش تا صبح سروصدا میکنه هرچیم تذکر بدیم فایده نداره

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماهم یه همسایه این مدلی داریم.اینا تو زندگی قبلیشون دارکوب بودن😂

خیلی بیشعور نددیگه دوازده شب به بعد خفه بشند لااقل.اگه فامیل نبود میشد تذکر بدم. 

فبای آلاء ربکما تکذبان
وای مردم از خنده😂😂😂😂شماهم اعتقاد داری کارما#   کالبد_قبلی#  

آره اعتقاد دارم.اشو جونم فرمودن😁

#اشو_جون

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

آفرین😘😘😘😘منم پایه اشم 

ایول 😊👌👌

پس منو چی میگی مستاجر بیشعور بابام بلندنمیشه وسایلام همه تو حیاطه دیروز قرار بود جهازبرونم باشه میگه تا دهم میشینم با اینکه ۵ ماهه سالش سر شده بیشعوووووره خونرو ب گندکشیده اخرم میگه همینجوری بوده با اینکه قشنگ بنایی و کاغذ دیواری کردیم دادیم اخرم میگه چه بدی دیدین ازم بچش یک سره جیغ میزنه ینی زنداداشم ک تازه عروسمون شده بود میگفت این کی نفس میکشه اسمشو گذاشته عر زن خیلی بیشعورن بچش داره جیغ میزنه ساعت۴ صب میندازن میرن مسجد نمیگن مانفرینشون میکنیم خدا ازشون نگذره انشالله نمازشون گردنشونو بگیره همه قبضارم انداخت ب گردن ما بخاطریکه ۶ روز جلوتر میخواد بره خونشم کرده سوسک دونی تو کمد لباسا نون خشک گذاشته اخه ادم تا چه حد...

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃
حدود ۳۰ ملیون جهاز تو حیاطه درو باز میندازن ک قشنگ دزدا ببرن میمونااا

مواظب باش دوستم 

وسایل همه گرون شدن چند برابر

الان میخوای مستاجر خونه ی بابات بشی

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
مواظب باش دوستم  وسایل همه گرون شدن چند برابر الان میخوای مستاجر خونه ی بابات بشی

اره نمدونم دیگ چکارکنم ای خداا

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃
اره نمدونم دیگ چکارکنم ای خداا

خوشبخت بشی عزیزم😍😍

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده