شوهرم مرد بدی نیست اما بدترین اخلاقش اینه بهم حسادت میکنع .وقتی خوشم اون غمگینه وقتی تیپ میزنم مدام سعی میکنه ایراد بگیره .منم چون ب گفته دیگران و خودم میدونم ازش سرترم برام اهمیت نداره .ولی امشب واقعا شکستم ...😖
اخلاقشه هرسال تولدم و روز زن و سالگرد ازدواج کاری میکنع زهرمارم بشه .کاری میکنم بجای خوشحالی اشک بریزم.
امشبم از اون شبا بود .یماهه میگه تولدت برات سوپرایز دارم. برات کاری کنم ک کف کنی .منم دلم رو صابون زدم . دیشب شنیدم ب دختر ۴سالم میگه واسه مامانی فردا گل میخرم .ساعت میخرم .میخوام تولد بگیرم .بلند میگفت منم بشنوم
منم تو دلم انقدر ذوق کردم .قرار بود بهم پول بده صندلی راک بخرم .چقدر رفتم گشتم مدل دلخواهم پیدا کردم. حتی اینجام نظرسنجی کردم. خلاصه گفت میدم پولش رو خودت برو بخر تولدت.
امروز از صبح تیپ زدم .لباس نو خریدم پوشبدم .بادکنک اینا زدم. موهامو رنگ کردم .گفتم بزار روحیه بگیرم .خلاصه گذشت آقا ساعت ۱۱ اومده .با ی کیک .اول دید تیپ و لباسمو گفت اوهو چ خودشم تحویل گرفته .چ لباسای خوشگل رو میکنه و... دستاشم سیاه بود ماشین درست کرده بود از قصد مالید ب لباسم.زرد بود قشنگ مشکی شد .فهمیدم میخواد زهرمارم کنه سکوت کردم.گفتم گلت کو.کادوت کو. ؟گفت با خنده حالا بعدا. بیا کیک رو ببین .
منم رفتم تو هم....