2789
عنوان

دارم همینجور اشک میریزم ..مثلا تولدمه 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 7246 بازدید | 124 پست
اره منم زورکی نمیخوام .فقط خواستم بهم دستم انداخته یا نه .خودش میدونه اراده کنم فردا صندلیه خونست .پ ...

نخری با پول خودتا

چند تا اشتباهو پشت هم نکن

نباید انقدر عکس العمل نشون میدادی واقعا

مگه ارزش تو به ۱۰۰ تومنو ۴۰۰ تومنو اصلا یه تومنه

همین ک برات کیک خریده هم خوبه واقعا توقع بالایی نداشته باش

هرمردی ضعف هایی داره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز تولد آدم بدترین روز زندگیشه... چون توقع داری همه بهت تبریک بگن اما تنها کسی که یادشون نمیفته تو ...

دقیقا ..مخصوصا امسال ک مادرم اینا رفتن سفر فقط پول فرستادن ! جای کادو .منم متنفرم از کادو پول.اینم از شوهرم😖

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

حس نمیکنی ضعیف عمل کردی😶😶😶😶😶😶

گریه و زاری واسه چی میکنی اخه دختر خوب

جلو دختر کوچولوت چرا با همسرت اینجوری رفتار کردی

چی بگم..خودتم مقصری عزیزم چون بیشتر خودت حال خودتو گرفتی

ضمنا تولدت.مبارک#  

دل مرنجان که ز هر دل به خـدا راهی هست🍁🍁هر که را هیچ به کف نیست، به دل آهی هست...😊💔

با گریه و ری اکشن ضعف دادی دستش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بیشتر ببینید
دوتا چک زدم بهش 😔 گفتم بیشعور احمق میخوای غرورم رو خورد کنی؟ بادکنکارو ترکوندم. ارایشم رو پاک کردم. ...

آخ آخ فکر کنم شوهرت یه چند هفته ای باید تو کف بمونه  😉 این طوری یاد می گیره لااقل نیشخند نزنه

منم شهریوری ام تولدت مبلرک ما شهریوریا خیلی نازنین و مغروریم باید به خودش بباله که تو رو داره

فدات بشم .تولد شمام مبارک باشه . بله خیلی مغرورم .اونم میدونه میخواد له کنه غرورم رو

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

تولدتم مبارک دوستم😘

منم ۴ ام تولدم بود

بیشتر ببینید

تولدت مبارك 

عصباني شدي تند رفتي اگه مطمين هستيد كه ميخواد از عمد ناراحتتون كنه بي محلي كنين كه خودش بيشتر بسوزه ولي فكر ميكنم اشتباه ميكنيد مگه مرض داره بخواد اوقات خودش وشما را تلخ كنه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
استارتر خیلی لوس و چندشی

نظرتون محترم❤

فدات بشم .تولد شمام مبارک باشه . بله خیلی مغرورم .اونم میدونه میخواد له کنه غرورم رو

هیییی عزیزم با پستت دلم لرزید منم ی دختر مغرور بودم ک پدرم نازک تر از گل بهم نگفته بود چندماه پیش غرورم لههه شد یعنی له ..کی فکرشو میکرد ی روزی زیر دست و پاشوهرم درد بکشم اونم محکم سیلی بزنه تو گوشم بگه زن بردس تو بردا منی ..

کار زشتی کردی  امشب سالگرد ازدواج ما بود شوهر منم با کیک اومد گل و کادو نگرفته بود صد تومن داد ...

اخه کار هرسالشه .از قصد میکنه اینکارارو