2777
2789

من خوشبختم چون دوباره میتونم برم مادرمو ببینم و خدا این فرصت رو بهم داده که بتونم دوباره دستای گرمشو ببوسم و از داشتنش خدارو شاکر باشم.

تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی طبیعیه آدما خوشحالی رو راحتتر نشون میدن و درموردش صحبت میکنن به خاطر همین دور و بریاشون هستن که باهاشون صحبت کنن ولی در مورد غم و مشکلاتشان چون تو واقعیت نمیتونن با کسی مطرح کنن و راحت حرف بزنن و راه حل پیدا کنن میان تو فضای مجازی میگن

بعدش هم اینقدر همه مشکل دارن که صحبت از خوشی ها باعث حسرت بقیه میشه 

من خوشبختم چون همسرم تمام زندگیش منم.شاید زیبا نباشم،شاید بضی وقتا عصبی بشم ولی اون ی مرد کامله. ای ...

ان شالله خیلی قشنگ بود 

سکوت کردم غرورم نشکنه.غرورم نشکست ولی دلم نابود شد

من خیلی خوشبختم ولی نمیومدم بگم چون بقیه که ناراحتن گناه دارن.انشالله خدا بهدهمه نگاه کنه. من که واقعا در آرامشم.خدایا شکرت.بعد از یالها سختی بهم خوشبختی هدیه کردی.

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
به نظرم ادم وقتی بدبختیایی دیگرون رو ببینه کم کم به اون سمت کشیده میشه وقتی ببینه یه نفر داره از عشق ...

نظر من هم همینه اگر یکی ببینه من از یک‌کار ساده مثلا تماشای تلوزیون یا نوازش موی دخترم لذت میبرم شاید براش یک تلنگر باشه تا بیشتر شادی کنه،آینده اش رو زیباتر کنه و مهربون تر باشه.

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
جرمون میدن  من یادمه تو ی پست از خوشبختیم گفتم ریپلی بارونم میکردن وای ب حالی که تاپیک بزنم خ ...

😂😂😂😂

نظر من هم همینه اگر یکی ببینه من از یک‌کار ساده مثلا تماشای تلوزیون یا نوازش موی دخترم لذت میبرم شای ...

دقیقا.اینجا میبینم مرد بدبخت هیچ مشکلی نداره زنه ازش ایراد میگیره  یا یه سری ها فقط اسم طلاق میارن خب دیگرون هم یاد میگیرن  مسلما تو روحیه و رفتارشون با شوهراشون یا مادرشوهرشون تاثیر داره

من خیلی خوشبختم ولی نمیومدم بگم چون بقیه که ناراحتن گناه دارن.انشالله خدا بهدهمه نگاه کنه. من که واق ...

خداروشکر

والا از خوشبختی تو این مملکت حرف بزنی میگن مردم نون ندارن بخورن بعد تو خوشبختی 😑

واااا خب یه نفر پیش قدم شه فهش ها رو ک خورد بقیه برن😐😐