2777
2789

بچه ها من اگهي هاي ديوار و شيپور رو ك نگاه ميكنم تو بعضي هاش نوشته منشي خانم # مجرد يا حتما بايد براي رزومه # عكس هم بفرستي من خيلي ميترسم و بدبينم

شماهم همينطوريد يا فقط من بد بينم؟

از كجا بفهمم كدوم شركت محيطش سالمه؟

اینقدرر خواهر من دنبال کار بود ک نگو همه جا هم پیشنهاد دوستی میدادن خیلی مزخرفن 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار خواستم یه چیزی بفروشم واسه چیزای دیگه زنگ زدن ولی واسه خریدن اون جنس نه !!!!!

دنبال کار تو شیپور و دیوار نباش و چیزیم نفرست 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
من یه بار خواستم یه چیزی بفروشم واسه چیزای دیگه زنگ زدن ولی واسه خریدن اون جنس نه !!!!! دنبال کار ت ...

اخه فقط همينا رو ميشناسم 

ب سايت هاي كاريابي هم نميشه اعتماد كرد😞نميدونم كجا بگردم ديگ:((

نمیشه فهمید

من یه جا رفتم برای کار ترجمه

بهم گفتن اینو ترجمه کن تا فردا بفرست

ساعت ۱۲شب دیدم پسره یهم مسیج داده کار تا کجا پیش رفته خانوم فلانی عزیز

گفتم تا هرجا پیش رفته

کی به شما اجازه داده به من این وقت شب پیام بدین

بعد بلاکش کردم

چند وقت پیش گوشیمو عوض کردم نمیدونم چطور شمارش از بلاکی در اومده بود

تا دیده بود بلاک نیس یه فیلم نمیدونم چی بود فرستاده بود

دوباره بلاکش‌کردم مرتیکه رو

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

عزیزم بنابرتجربه میگم اگهی هایی ک انطوریه اصلاسراغش نرو من الان چندماههه دنبال کارم گیم میگیره اگهی هارومیبینم ینی بخای پول دربیاری یاباید ا پدری داشته باشی بزنی به یه کارییا پارتی برای کاردولتی یاقیافه وهیکل شیک ک برای یه کاردیگه توقاب منشی وکارمنداستخدامت کنن

اینقدرر خواهر من دنبال کار بود ک نگو همه جا هم پیشنهاد دوستی میدادن خیلی مزخرفن 

من رفتم تو یه لوازم تحریری کار فروشندگی کنم روز اول مرده خیلی تو خودش بود روز دوم با صراحت تمام گفت تا قبل شما یه فروشنده داشتم ۶ سال باهاش بودم بعد مغازه کرکره ها رو میدادیم پایین ۱ ساعتی باهم راحت بودیم. اگه میتونید جای خالیشو پر کنید بسم الاه  

سلام حق داری بدبین باشی و باید هم احتیاط کنی شرکت معتبر آدرس و دفتر و مجوز و...داره.باید با ...

به به اقاي جوانمرد

تعريف تون زياد از كاربرا شنيده بودم

ممنون از نظرتون 🙏🏻