2777
2789
اهان اون‌و میگی اونو باید دستتو از پایین صفحه رو ب بالا بکشی ک بیاره گلم

جدی ؟؟؟؟واقعا میاره؟؟ اونو امتحان نکردم واقعا دیشب خیلی گیج شدم ب شوهرم گفتم نمیخام گوشیو ببرش 😕😂

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند
جدی ؟؟؟؟واقعا میاره؟؟ اونو امتحان نکردم واقعا دیشب خیلی گیج شدم ب شوهرم گفتم نمیخام گوشیو ببرش 😕😂

😁😁 یکم با اندروید فرق داره دیگ ولی اگ یادبگیری خیلی گوشی خوبیع،امتحان کردی درسته?

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اهان اون‌و میگی اونو باید دستتو از پایین صفحه رو ب بالا بکشی ک بیاره گلم

بعد عزیزم اون چیزی ک اول گفتی اونکارو انجام بدم دکمه بازگشت میاره ؟دکمه بازگشت منظورم همین کارایی ک ک برا گوشیای اندروید شکل فلش هست رو صفحش

😁😁 یکم با اندروید فرق داره دیگ ولی اگ یادبگیری خیلی گوشی خوبیع،امتحان کردی درسته?

اره واقعا گیج کنندس۰گوشیو شوهرم همراه خودش برده بایدزنگ بزنم بیاره امتحان کنم نفسسس

بعد عزیزم اون چیزی ک اول گفتی اونکارو انجام بدم دکمه بازگشت میاره ؟دکمه بازگشت منظورم همین کارایی ک ...

نه ایفون مث اونا دکمه بازگشت نداره بخوای برگردی صفحه قبلی ک بودی معمولا گوشه صفحه سمت چپ ی فلش میاره اونو بزنی میره عقب تر

اره واقعا گیج کنندس۰گوشیو شوهرم همراه خودش برده بایدزنگ بزنم بیاره امتحان کنم نفسسس

اون دکمه معلق برای راحت اسکرین شات گرفتنو و اینه ک کمتر از دکمه وسط استفاده کنی ک دیرتر خراب بشه خوبه

نه ایفون مث اونا دکمه بازگشت نداره بخوای برگردی صفحه قبلی ک بودی معمولا گوشه صفحه سمت چپ ی فلش میاره ...

همینش سخته ۰اخه میکن یه برنامه هست بااون دکمه برگشت میاد فک کنم هلو بک یه همچین چیزی بود