2777
2789

چیزای جالب و خنده داری ک توی گوگل سرچ کردین و نتایج جالبی ک اومده 

کلا بگین بخندیم 

محض_خنده#   

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه سنجاب رو سرچ كردم تصویرشو . اخه از بچگی دوست داشتم ببینم خونه سنجابا چه شكلیه انقد كه تو كارتون ...

چ باحال بش فکر نکرده بودم 

تو درخت نیس مگه 😂😊

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  

قبلاها مثلا مزاحم تلفنی داشتم یا کنجکاو میشدم بدونم این شماره مال کیه، شمارشو تو گوگل میزدم ببینم اسم و رسمش میاد یا نه😅 خیلی خنگ بودم

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

یه بار چند سال پیش یه پسره تو اینستا رقاص بود یه بار زیر یکی از پستاش تعریف کردم از رقصش  اومد دایرکتم حالا مگه من میفهمیدم این چی میگه تند تند هر چی منوشت میزدم گوگل ترجمه میکردم باز حرفمو به انگلیسی ترجمه میکردم کپی میکردم اینقدر حرف میزد خستم کرد آخرش بلاکش کردم خلاص شدم😖

ولی آخرش از گوگل ممنون شدم آبرومو حفظ کرد😂

خدایا شکرت

اعصابم خورد بود خره گاو سرچ کردم اومد مریم خره گاو منه نابودم کرد😒😒😒😒😒😳😳😳

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

سرچای مسخره داشتم قطعا 😅یادم نیست جذاباشو

ولی یه وقتایی یه شعری بشنوم خوشم بیاد دو سه تا کلمه ازش که یادم مونده رو میچسبونم به هم 😶 بعد میگم شعر کاملش چی میشه😯اکثرا هم اون شعری که میخوامو بهم میگه😳

گوگولیِ باهوش کی بودی تو😜

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم