2777
2789
خانوما عکس ام رو دیدید دیگه.پنجه آفتاب .تورو خدا مورد خوب سراغ داشتین دریغ نکنید.😍😎

عجیبه هنوز کسی نگرفتتا😆

نمی تونم از عشق تو دل بکنم با این همه خاطره/نمی دونم به چشم کی زل بزنم نگاتو یادم بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی مرده کاربری داشته اینجا عکس همه خانمای نی نی سایت با شوهر و بچه و چمیدونم هرچی که گذاشتن خصوصی برد ...

واقعا راس ميگي؟؟؟؟؟ يعني انقد بيكاره كه تو ني ني سايت ميچرخه؟؟؟ منتظرهههه يكي عكس بزاره 

چقد عوضيه

عی بابا تصوراتمو بهم زدی یجور دیگه تصورت میکردم😝

حسود پلیمری ...💔💔💔فک کردی همه مثل تو خوشگلن ..

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
فقط چشمای خمارت سوگل 😍😂😂

دورت بگردم‌همه ازش تعریف میکنن 😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
یبار یه خانومی داشت میگفت چطور وقیح به تمام تاپیکای عکسبازی میرسه؟  خب در صورتی که خودش اون تا ...

واي يعني در اين حد بوده؟؟؟؟بعد تو خوده نيني سايت تاپيك زده بود؟ 

من چرا نميشناسمش تا الان 

اين داستان برا كيه

واي يعني در اين حد بوده؟؟؟؟بعد تو خوده نيني سايت تاپيك زده بود؟  من چرا نميشناسمش تا الان  ...

برا دیروز

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نههههه خودم پا نمیدم به دلم نمیشینن اغلب.

واوو خوب حقم داری کی پیدا میشه لیاقتتو داشته باشه😊

نمی تونم از عشق تو دل بکنم با این همه خاطره/نمی دونم به چشم کی زل بزنم نگاتو یادم بره