2777
2789
از ۴۰۰ داره تا ۱ میلیون. هر سی سی

من میخام لبم بزنم چند سالته ؟؟؟دوست دارم صورتم پر بشه حالا نمیدونم گونه میخواد یا زاویه سازی

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوونا که قیافه طبیعیشون قشنگه .پیرا هم که نوه دارن دیگه چیشونه خودشونو صاف میکنن .یه تعداد سن ۴۵  تا ۵۵ به نظرم براشون یه مقدار. دستکاری لازمه .

من کلا مخالفم 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
من میخام لبم بزنم چند سالته دوست دارم صورتم مر بشه حالا نمیدونم گونه میخواد یا زاویه سازی

۳۱

منم لب میزنم.... تنها خوبی این روش اینه ک موقتیه. اگه خراب شد با یه آمپول حل میشه همه چی.

اینایی ک اینجان همه دماغ عملین

😢😢😢😢😢 خب چیکار کنم. زشت اورجینال بمونم ؟

هر چی هستی از پف دار شدن بهتری .مگه عمل لازم باشه که خوب بهتره ولی ژلو تزر یق و بوتاکس زیبا نمیکنه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
جوونا که قیافه طبیعیشون قشنگه .پیرا هم که نوه دارن دیگه چیشونه خودشونو صاف میکنن .یه تعداد سن ۴۵&nbs ...

حتما خودت خوشگلی .... نمیدونم .... به من خیانت شد حس خود زشت پنداری دارم 

حتما خودت خوشگلی .... نمیدونم .... به من خیانت شد حس خود زشت پنداری دارم 

اصلا خخخ.اتفاقا خیلی دستکاری لازم دارم ولی چون می‌دونم بدتر میشه اصلا طرفش نمی‌رم .

هر چی هستی از پف دار شدن بهتری .مگه عمل لازم باشه که خوب بهتره ولی ژلو تزر یق و بوتاکس زیبا نمیکنه .

باورت نمیشه.... یه دختره با لبای شتری اومده دوباره ژل بزنه!!!! همینا اسم ژل رو بد کردن...

باورت نمیشه.... یه دختره با لبای شتری اومده دوباره ژل بزنه!!!! همینا اسم ژل رو بد کردن...

شایدم چون اینارو دیدم بدم میاد .

ولی مثلا لعیا زنگنه تو سریال پدر کلی صورتشو دستکاری کرده .مصنوعی شده دوست ندارم

۳۱ منم لب میزنم.... تنها خوبی این روش اینه ک موقتیه. اگه خراب شد با یه آمپول حل میشه همه چی. اینای ...

قبلا لب زدم شوکه نشی سه روز ورم داره که دوسومش میخوابه وبعد یه هفته لبت عالی میشه کدوم دکتر رفتی تهرانی

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
ازدواج کردی؟

اره خیلی وقته .تو سن میان سالیم خخخخ

خواهر زاده ام ۲۴ سالشه لباشو ژل زده خیلی زشتو چندش شده .قبلا خنده زیبایی داشت ‌‌‌‌‌‌‌الان لب بالاش بزرگتره