sashamia1 مدیر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 8235 عنوان خیلی زشتن | مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 39 پست مطب دکترم همه پلنگن.... نکنه منم اینطوری شم😢😢 1397/06/07 | 19:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arton عضویت: 1395/07/14 تعداد پست: 24232 از ۴۰۰ داره تا ۱ میلیون. هر سی سی من میخام لبم بزنم چند سالته ؟؟؟دوست دارم صورتم پر بشه حالا نمیدونم گونه میخواد یا زاویه سازی زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35949 جوونا که قیافه طبیعیشون قشنگه .پیرا هم که نوه دارن دیگه چیشونه خودشونو صاف میکنن .یه تعداد سن ۴۵ تا ۵۵ به نظرم براشون یه مقدار. دستکاری لازمه .من کلا مخالفم هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
sashamia1 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 8235 من میخام لبم بزنم چند سالته دوست دارم صورتم مر بشه حالا نمیدونم گونه میخواد یا زاویه سازی ۳۱منم لب میزنم.... تنها خوبی این روش اینه ک موقتیه. اگه خراب شد با یه آمپول حل میشه همه چی.اینایی ک اینجان همه دماغ عملین
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35949 😢😢😢😢😢 خب چیکار کنم. زشت اورجینال بمونم ؟ هر چی هستی از پف دار شدن بهتری .مگه عمل لازم باشه که خوب بهتره ولی ژلو تزر یق و بوتاکس زیبا نمیکنه . هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
sashamia1 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 8235 جوونا که قیافه طبیعیشون قشنگه .پیرا هم که نوه دارن دیگه چیشونه خودشونو صاف میکنن .یه تعداد سن ۴۵&nbs ... حتما خودت خوشگلی .... نمیدونم .... به من خیانت شد حس خود زشت پنداری دارم
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35949 حتما خودت خوشگلی .... نمیدونم .... به من خیانت شد حس خود زشت پنداری دارم اصلا خخخ.اتفاقا خیلی دستکاری لازم دارم ولی چون میدونم بدتر میشه اصلا طرفش نمیرم . هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
sashamia1 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 8235 هر چی هستی از پف دار شدن بهتری .مگه عمل لازم باشه که خوب بهتره ولی ژلو تزر یق و بوتاکس زیبا نمیکنه . باورت نمیشه.... یه دختره با لبای شتری اومده دوباره ژل بزنه!!!! همینا اسم ژل رو بد کردن...
sashamia1 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 8235 اصلا خخخ.اتفاقا خیلی دستکاری لازم دارم ولی چون میدونم بدتر میشه اصلا طرفش نمیرم . ازدواج کردی؟
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35949 باورت نمیشه.... یه دختره با لبای شتری اومده دوباره ژل بزنه!!!! همینا اسم ژل رو بد کردن... شایدم چون اینارو دیدم بدم میاد .ولی مثلا لعیا زنگنه تو سریال پدر کلی صورتشو دستکاری کرده .مصنوعی شده دوست ندارم هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
arton عضویت: 1395/07/14 تعداد پست: 24232 ۳۱ منم لب میزنم.... تنها خوبی این روش اینه ک موقتیه. اگه خراب شد با یه آمپول حل میشه همه چی. اینای ... قبلا لب زدم شوکه نشی سه روز ورم داره که دوسومش میخوابه وبعد یه هفته لبت عالی میشه کدوم دکتر رفتی تهرانی زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35949 ازدواج کردی؟ اره خیلی وقته .تو سن میان سالیم خخخخ هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35949 خواهر زاده ام ۲۴ سالشه لباشو ژل زده خیلی زشتو چندش شده .قبلا خنده زیبایی داشت الان لب بالاش بزرگتره هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
sashamia1 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 8235 قبلا لب زدم شوکه نشی سه روز ورم داره که دوسومش میخوابه وبعد یه هفته لبت عالی میشه کدوم دکتر رفتی تهر ... منم زدم. نه تهران نیستم