zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19479 عنوان کیا سدر میزنن به پوستشون 652 بازدید | 9 پست شلام دوستان گلم چرا سدر انقدر شبیه حنااست ؟ شما با چی میزنید سدرو چند وقت یک بار؟ چه تاثیری داشته سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب 1397/06/07 | 17:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19479 سلام خخخخخخخ سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
donya1374 عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 2286 با حنا و ماست قاطی میکنم هفته ای دو دفه پوستمو شفاف کرده و حالت ضدعفونی داره شادیهای کوچک بیاب خوشیهای کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد.
__santaclara__ عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 1063 سلام،من،اگه چربه پوستت با شیر قاطی کن،اگه خشکه با ماستمن گاهی با اب خالیم می زنم،پوست رو محکم و شفاف می کنه،لک جوشم سریعتر می بره
شیدا۹۷ عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 1110 من شنیدم برا روشن شدن پوست خوبه با آبلیمو حالا گرفتم امتحان کنم😊
mehrnoosh1376 عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9842 با ماست و روغن بادام تلخ خیلی سفید میکنه پوستو خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19479 [QUOTE=67774679]سلام،من،اگه چربه پوستت با شیر قاطی کن،اگه خشکه با ماست من گاهی با اب خالیم می زنم،پوست رو محکم و شف ...[/QUOTEسدر# سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19479 من دارم میسووووزم با ماست و لیمو زدم سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
Anashid3133 عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 23723 من چندبار زدم گرمیه پوستو میکشه اولش کلی جوش میزدم بخاطر همین بعد به مرور بهتر میشه و دیکه جوش نمیزنی کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
marem عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 4870 سلام دوستان میشه بگید چطور ترکیب کنم و نتیجه میده ؟من پوستم گندمیه خیلی رنج میبرم دوست دارم سفید بشه پوستم خشکه ممنون میشم جواب بدین