2777
2789
عنوان

من و مادرشوهرم قراره دو روز همش پیشه هم باشیم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 51 پست

بیخیال بابا برو تنقلات و تخمه اینا بخر باهم بخورین این دو روز یه تخمه بشکونید و یه تیکه بفرستید براهم .برا پذیرایی هم همون اول بگو مامان جووووووووون اینجا رو مثله خونه خودت بدون همه چی یخچال هست دلم برا دستپختتون تنگ شده

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟

عزیزم دو روز قرار تحمل کنی 

فک کن من بیچاره چی میکشم ک س ساله ور دلم نشسته،

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان مادرشوهرم پیشمه و دارم عشق میکنم باهاش😉

چون خوبه بد ذات نیس قدر محبتت رومیدونه 

ولی واسه ما نه بقول بچه های اینجا لابد خارداریم برعکسه مال ما😐

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
بیخیال بابا برو تنقلات و تخمه اینا بخر باهم بخورین این دو روز یه تخمه بشکونید و یه تیکه بفرستید براه ...

خیلی باحالی 😂😁🤣🤣

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

اتفاقا من دوستدارم باهاش تنها باشم چون هر چی میگه راحت جوابشو میدم و خالی میشم اما وقتی جلو کسی چیزی میگه زبونم بستست 

بعدم کلا کاری نداره فقط هر بار تمام خاطرات جوونیشو از اول تعریف میکنه منم مجبورم گوش کنم و مثل بار اول. هی تعجب کنم 😐😐😐😐

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
خواهری مادربزرگی کسیو نداری.یک روز اونحا باش یه روز خونه مادرشوهر

ی خواهر متاهل دارم دوتا بچه خیلی شیطون داره .هروقت برم خونشون همش باید مواظب باشم ب شکمم نزنن.اخه چن بار اینکارو کردن.مادربزرگ هم ندارم

زمانی پخته میشی که بفهمی نیاز نیس به هر چیزی واکنش بدی یا به هر حرفی جواب بدی👌👌
اوووووو حالا دو روزه دیگه همچین میگی انگار میخوان بزارنت پیش ی گرگ درنده

مادر شوهرت خوبه؟

من حتی تلفن هم کنم سری شروع میکنه متلک گفتن ..😧

روبرو هم میشیم گلایه و غرغر که تموم شد😩 شروع میکنه به نصیحتهای به نفع خودش و پسرش.. 😤بعد از اون سرک کشیدن تو زندگیمون😞 بعد از اون سوال پیچ کردن راجب خانواده خودم.. 😓 منم میشم این شکلی😡😠

اوووووو حالا دو روزه دیگه همچین میگی انگار میخوان بزارنت پیش ی گرگ درنده

شما ک نمیدونی هر حرفی تو دلش باشه هرطوری ک شده میزنه .از همه چی هم ایراد میگیره ‌حتی راه هم ک میرم با اخم نگام میکنه

چیکار کردین؟

راستی خاله شوهرم هم بود هیچی صبح از خواب بلند شدیم صبحونه خوردیم حرف زدیم(غیبت) ناهار درس کردیم ناهار خوردیم دوباره حرف زدیم عصرش رفتیم بیرون گشتیم خرید کردیم بعدش با سوهرم قرار گذاشتیم شام بیرون خوردیم اومدیم خونه خوابیدیم صبح هم رفتن😁

عزیزم دو روز قرار تحمل کنی  فک کن من بیچاره چی میکشم ک س ساله ور دلم نشسته،

خدا بهت صبر بده  البته شاید مادرشوهرت خوب باشه اخلاقش

مال من ک نمیدونی همش اخمو و خیلیم بداخلاقه

راستی خاله شوهرم هم بود هیچی صبح از خواب بلند شدیم صبحونه خوردیم حرف زدیم(غیبت) ناهار درس کردیم ناها ...

اینجوری دوتا مهمون داشتن خوبیش به اینه که اونا رو تنها بزاری هم باهم حرف میزنن.. دو تا خواهرن دیگه توام میشینی گوش میدی.. ولی وقتی تنها گیر میندازن مادر شوهر بازیشون گل میکنه

بنظرم درسته سختته ولي تو برو،بعدم هي بگو كمرم زود درد ميگيره و برو تو اتاق و دراز بكش.چون اون بياد تو بايد هي غذا بپزي سختت ميشه بارداري.

اتفاقا بنظرم مادرشوهرا تو تنهايي بهترن و مظلوم ميشن.

یه روز خوب میاد