2777
2789
یعنی هنوز اقدام نکردین برای پذیرش؟ برای چه مقطعی میرین؟

چرا از طریق یکی از دوستامون داریم اقدام میکنیم ولی اون انتخاب شهرو به عهده ی خودمون گذاشت که دیگه چون medical school باید برم گفت تورنتو از همه جا بهتره ولی خب مسلما قیمتاشم زیاده برای مقطع ۱۱ ام و ۱۲ ام دارم میرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس وارد دانشگاه نمیشین؟ من جای شما بودم جوری میرفتم که وارد کالج یا دانشگاه بشم

خب اگه بخوام اونجوری برم بیاد امتحان آی الس بدم ولی از این راه مستقیم بعد از دبیرستان وارد دانشگاه میشم

خب اگه بخوام اونجوری برم بیاد امتحان آی الس بدم ولی از این راه مستقیم بعد از دبیرستان وارد دانشگاه م ...

به حز هزینه هیچ چیز دیگه ای نداره این روش. ولی اگر وارد کالج یا دانشگاه بشین بعدش میتونین برای pgwp و بعدش pr اقدام کنین. ضمنا کالج ها عموما نمره زبان کمتری میخوان و حتی بعضیاشون کاندیشنال هم پذیرش میدن

به حز هزینه هیچ چیز دیگه ای نداره این روش. ولی اگر وارد کالج یا دانشگاه بشین بعدش میتونین برای pgwp ...

حالا هرچی خدا بخواد ولی فعلا اون روشو داریم امتحان میکنیم مرسی از راهنمایی عزیزم😊

حالا هرچی خدا بخواد ولی فعلا اون روشو داریم امتحان میکنیم مرسی از راهنمایی عزیزم😊

من چون خودم برای تحصیلی اقدام کرده بودم و چند روز پیش هم ویزام اومد، واسه همین در جریان کامل موضوع هستم. در هر صورت ایشالا که تو تمام مراحل زندگیتون موفق باشین

من چون خودم برای تحصیلی اقدام کرده بودم و چند روز پیش هم ویزام اومد، واسه همین در جریان کامل موضوع ه ...

شما برای دانشگاه رفتین یا دبیرستان و دانشگاه ؟