2777
2789
عنوان

ماسک طلا خوبه!؟

404 بازدید | 12 پست

😎

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
بابا لاکچری

دیگ‌ دارنگی و بزارنگی😲😎

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاکچریه_کی_بودی_تو؟_#  

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
لاکچریه_کی_بودی_تو؟_#  

بابا دیگ شرمنده میکنید😭😀

داری ده تومن دستی بدی بمن؟ الکی_مثلا# 😂😂

نه والا دادم ماسک طلا 😭😎😂😂

توتفرنگی جانم،دانشگاه میری؟

نه گلبهار

این ماسک ها به دلیل برخورداری از ویژگی هایی مانند آبرسانی، باکتری کشی و ضدپیری حالت تجملاتی و لوکس اسپا را به به خانه های شما می آورند. در این شیوه درمانی طلای عیار بالا و گیاهان مغذی بومی آسیا باعث بروز نتایج ماندگاری مانند حفظ رطوبت، حدف آلودگی ها، بازیابی انرژی و جوان سازی مجدد پوست می شود.

با اتمام هر جلسه درمانی پوستی سفت تر، هیدراته، با ظاهری جوان تر خواهید داشت. هر بسته از این محصول حاوی 5 ماسک درمانی است.  ظرف و قلم مخصوص هم زدن در پکیچ محصول موجود نیست و باید به طورجداگانه خریداری شود.

نحوه ی استفاده و اطلاعات بیشتر در مورد این ماسک رو هم میتونید تو سایت رابوطب ببینید.

برای تهیه انواع ماسک صورت به فروشگاه رنگدونه سر بزنید.

در فروشگاه رنگدونه محصولات مراقبتی پوست و مو از برند هایی مثل بایوآکوا و بریلی و لانبنا با قیمت مناسب در دسترس شما هست.

همینطور در مجله زیبایی رنگدونه مقالات ترجمه شده در باره زیبایی و مراقبت پوست از منابع معتبر به رایگان در اختیار شما قرار داره.

https://rangdoneh.com/