2777
2789

بچه ها هفته پیش عروسیم بود خواهر شوهرم سوید زندگی میکنه اومد ایران بعد تا یکی دو هفته دیگه ایرانه .... ما دیشب خواستیم بریم مسافرت بعد خواهرشوهرم گفت کجا میرین نرین بعد من گفتم شوهرم اوکی داده وگرنه من ک مشکلی ندارم ب داداشش یعنی شوهر من گفت شوهرمم محلش نذاشت گفت میخواهیم بریم مسافرت بعد گفت ک زود برگردید شوهرم گفت باشه ولی در صورتی ک ما ی ده روزی مسافرتمون طول میکشه😁سر کادوها هم ک مادرشوهرم میخواست کش بره کلی داد و بیداد و جر و بحث کرد😁

نظرتون؟!

دقیقا مث شوهر منه.بهتر. 

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان خوشحالی؟بعضیا سرشون درد میکنه برا کل کل عروس مادرشوهری.خواهر خودت بود ولی میموندی.اخه از خارج اومده بود.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
بتوچه 😂😂😂😂😂

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است 

بتوچه ب من چ😎😎

والا بخدا اگه بعضیا دست از دخالت تو زندگی بقیه بردارن جهان گل و بلبل میشه هی سرشونو میکنن تو ....بقیه خفه نمیشن اینا

من نمیدونم چزوندن دیگران و دلشونو شکوندن واقعا خوشحالی و حس برنده شدن داره؟؟!!

برادری که با خواهرش که هم خونشه و سال تا سال نمیبیندش اینجوری برخورد کنه فکر نمیکنم با همسرش هم رابطه ی خوبی داشته باشه.

این حرکت که کادوهای عروس دامادو برمیدارن رو من نمیفهمم😐😐😐😐 مثه اینه کادوهای تولد منو مامانم برداره بگه برات جشن گرفتم😐😐😐 فازشون چیه

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗