2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 32 پست
خدا ازدهنت بشنوه.

چن وقته منتظر بودی؟

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام ببخشید من امپول هاش ام جی زده بودم اگه بی بی بذارم مثل این بی بی چک یکیش کمرنگ باشه از امپوله؟؟

چن روزه آمپول رو زدی عزیزم؟

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...
پنج شش روز مونده به پری

نمیدونم چندم سیکلت آمپولو زدی که؟باید 14روز از آمپول گذشته باشه که کاذب نشه تست

میترسم بی بی بذارم منفی بشه

منم همین حسو داشتم.الانم دارم میترسم این الکی باشه.هرچند که تا حالا الکی بی بی چکم مثبت نشده بود.

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
عزیزم مبارکه حامله ای

من شنبه ازمایش خون دادم منفی شد .بی بی چک گذاشتم منفی بود.الان چهارشنبس یه بی بی چک خارجی خریدم سه روز مونده به موعدم اینطوزی شد.

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
من شنبه ازمایش خون دادم منفی شد .بی بی چک گذاشتم منفی بود.الان چهارشنبس یه بی بی چک خارجی خریدم سه ر ...

اخه شنبه خیلی زود بوده ایشالا که حامله ای

ای روزگار پر کلک با ما نساختی به درک😕😕
اخه شنبه خیلی زود بوده ایشالا که حامله ای

اره زیادی زود بود.ممنون عزیزم