2777
2789
عنوان

وااای بیاین اتفاقی که برام افتاد رو تعریف کنم..

| مشاهده متن کامل بحث + 7525 بازدید | 190 پست

منظورم با شما نيست استارتر جان،

يه خاطره تعريف كنم از قديما

يه همكلاسي داشتم دوران دبيرستان عشق شاهرودي بود ميگفت دوست داداشمه به بهونه داداشم مياد خونه ما ميخاد با من دوست شه حالا ،رضا شاهرودي كي وقت كنه بياد شهر كوچيك اينا وچه سنخيتي با داداش بيكارش داشت بماند

خداياااااشكررررر بابت تمامي نعمتهايي كه به من عطا نمودي 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ایناشو نمیدونم ولی گفت مشکل مالی ندارم ومیخوام برم المان ..

باور نکن این فوتبالیستا اوضاع درستی ندارن هیچ تیم المانی بازیکنای درپیت ایرانی رو نمیخواد شایدم داره گولت میزنه شبیه یکی از بازیکناست خودشو جای اون گذاشته در هر صورت مراقب خودت باش ازت سواستفاده نکنه

یه درصد احتمال بده راست باشه😂😂😂منم یبار خواااب دیدم یه فوتبالیست ازم خوشش اومده،پس اینم چیز عجیبی ...

منم تو خواب با شادمهر دوست بودم  کل روز حالم خوب بود  

پای رفتن نیست وجان نشستن...
یه درصد احتمال بده راست باشه😂😂😂منم یبار خواااب دیدم یه فوتبالیست ازم خوشش اومده،پس اینم چیز عجیبی ...

من همون خوابشم ندیدم خوش به حالت😄😂

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔

میگفت دوستی نمیخوام و میخوام رابطمون همیشگی باسه ولی مستقیم خواستگاری نکرد ..خودشم گفت که هدفم رابطه ج ن س ی نیست چون تو این دوره زمونه دیگه راحته ... گفت هدفم اینه کسی باشه صداقت داشته باشه به حرفم گوش بده قلبا منو بخواد و این حرفا گفتم چرا تا الان دنبال برطرف کردن تنهاییت نبودی گفتم میترسیدم از اخرس که تنها تر بشم و پشیمون..گفت اگه باهم باشیم من تا اخرس هستم نمیرم المان و اگه برم تورو هم میبرم😓

منم وافعا هنوز نفهمیده بودم هدفش چیه مبهم بود ..دیگه به توافق نرسیدیم و اونم چندتا اهنگ فرستاد و تا امروز کن رفتم اینترنت اسمشو زدم ببینم اصلا چی هست دیدم راس گفته عکساش بود و دروغ نگفته بود .

میشه برا حاجتم دعا کنی از ته دلت ؟ حتی یه صلوات..