2777
2789
نه اصلا پس این همه بچه ی فقیر و گرسنه که آرزو همه چیز به دلشون هست چی هستن

قرار نيست همه بچه ها پر روزي بدنيا بيان

ولي بچه هايي هستن كه واقعا پر روزي بدنيا ميان

دو تا از دوستاي شوهرم هستن كه بع بدنيا اومدن بچه هاي دومشون زندگي هاشون زير و رو شده الان ملياردي پول دارن

ولي قبل اين بچه تو بچه اول گير شير خشك و پوشك بچه بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورمو نفهمیدی خانوم این جملاتی که شما میگی هم من همیشه به کسی که میگه بچه روزیشو میاره میگم.من گفت ...

پس به گفته شما از قبل تعيين شده يك عدهاي در فقر و ذلت باشن!

اخه الان هرچی هم بیاره فایده نداره وقتی مولفیکس شده 90 تومن😒

😮😮😮چرا جو میدید؟من دیروز خریدم 39تومن😶

سایز4 40عددی

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

من بچمو فقط پمپرز میساخت الان چندماهیه مولفیکس میبستم.بسته چهل تایی میخریدم 36الان شده 48.البته این قیمت تخفیفی هست قیمت واقعیش بیشتره

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
😮😮😮چرا جو میدید؟من دیروز خریدم 39تومن😶 سایز4 40عددی

از کجا خریدی؟

از هرجا خریدی برو سریع سایز ۵ رو هم بخر

جو نیست

واقعیته

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

بله 

هر بچه ایی با خودش 45 تومن یارانه میاره میتونیم خرجشو بدیم😆😆😆

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

😢 چقدر متاسف شدم بعصی ها اعتقاد دارن بعصی از فرشته کوچولوها پاقدمشون روزی نداره. اخه این چه اعتقادی هست دلتون میاد 

خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥
۹۰تومن عزیزم  آشغالترین پوشک ایرانی شده ۹۰تومن

چطورممکنه امروز باید برم داروخانه اصن شوکه شدم من برا بچه اولم میخریدم زیر10 تومن یه لحظه بزارتونت ببینم چی نوشته

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
پس به گفته شما از قبل تعيين شده يك عدهاي در فقر و ذلت باشن!

اولا منطور من این نیس .کاملا حرفم مشخصه و هرکی تو دوروبرشم میبینه .نمیدونم مقدر هس یا نیس این چیزیه که من میبینم .نگفتمم فقز مثلا مدرشوهره من فقیر نیس و سهامدار کارخونه اس که باید سهمشو بگیره ولی بازم همیشه دستش خالیه و درحال وام گرفتنو قرص گرفتن واسه رسوندن خرجو مخارجش (که البته خرج زیادیم ندارن در حد معمول)بعدم من نطرمو گفتم به کسی هم ربطی نداره من چجوری فکر میکنم!!!