اخه الان هرچی هم بیاره فایده نداره وقتی مولفیکس شده 90 تومن😒
😮😮😮چرا جو میدید؟من دیروز خریدم 39تومن😶
سایز4 40عددی
حقیقت آیینهای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکهایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
چطورممکنه امروز باید برم داروخانه اصن شوکه شدم من برا بچه اولم میخریدم زیر10 تومن یه لحظه بزارتونت ببینم چی نوشته
ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
پس به گفته شما از قبل تعيين شده يك عدهاي در فقر و ذلت باشن!
اولا منطور من این نیس .کاملا حرفم مشخصه و هرکی تو دوروبرشم میبینه .نمیدونم مقدر هس یا نیس این چیزیه که من میبینم .نگفتمم فقز مثلا مدرشوهره من فقیر نیس و سهامدار کارخونه اس که باید سهمشو بگیره ولی بازم همیشه دستش خالیه و درحال وام گرفتنو قرص گرفتن واسه رسوندن خرجو مخارجش (که البته خرج زیادیم ندارن در حد معمول)بعدم من نطرمو گفتم به کسی هم ربطی نداره من چجوری فکر میکنم!!!