2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون سیده؟بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4027 بازدید | 41 پست
نچ چه ربطی داره این چیزا مربوط میشه ب شخصیت ادم نه سید بودن و نبودن

اخه خیلی از سیدارو دیدم که دقیقا خصوصیت اخلاقیشون یکی بود.نمیدونم والا حرف شما هم درسته

عِشق آموخت به مَن شِکلِ دِگَر خَندیدَن😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مادرم سیده خیلی هم ارومه و اصن زود جوش نمیاره

فک نمیکنم اصن ربطی داشته باشه!!!

ولی برا تند بودن جد من تا اونجایی ک میدونم ینی دعایی ک میکنن بخاطر جدشون زود برآورده میشه ک اینو قبول دارم

دل مرنجان که ز هر دل به خـدا راهی هست🍁🍁هر که را هیچ به کف نیست، به دل آهی هست...😊💔
اره بخدا ولی اصلا تو نزدیکامم سید نیست که خودمو وصل کنم به اونا☺

چه عجیب 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
اخه خیلی از سیدارو دیدم که دقیقا خصوصیت اخلاقیشون یکی بود.نمیدونم والا حرف شما هم درسته

چون تو این قضیه و تو پس زمینه ذهنت پذیرفتی تا یه سیدی عصبی بشه میگی ببین چون سیده اینطوری ....یا اصلا به طور ناخود اگاه دنبال این صفت میگردی

من تحربه ثابت کرده هر پسری مث باباشه حالا اینم شاید درست نباشه ولی ب چشم دیدم اطلاعات تجربی😄من هم خودم سیدم هم شوهرم .شوهرم بسیار اروم واصلا اهل جوش اومدن نی 

تایپک ها مربوط به دونفر میباشد♥

شوهر من اخلاق بخصوصی داره یعنی وقتی خوبه دیگه فکر میکنم از من خوشبخت تر تو دنیا وجود نداره ولی وای از وقتی قاطی کنه تو یه لحظه یه ادم دیگه میشه.خودش میخنده میگه خون به مغزم نمیرسه یه لحظه بخاطر سید بودنمه دیگه.😁😁عصبی میشه دو دقیقه بعد پشیمون.

من تحربه ثابت کرده هر پسری مث باباشه حالا اینم شاید درست نباشه ولی ب چشم دیدم اطلاعات تجربی😄من هم خ ...

وای نههههه خدا نکنه.خدا نصیب گرگ بیابون نکنه مثل پدر شوهر منو.زندگیمو میخواد نابود کنه انقد تو گوش شوهرم میخونه اروم و قرار نزاشته واسمون