2777
2789

بچہ ها داشتم کودک شو نگاه میکردم یادم افتاد قبلا یه زن و شوهری اورده بودن ک اشناییشون اینجور بود ک خانم در کشور روسیه اگر اشتباه نکنم و اقا تو یکی از شهرهای کم جمعیت ایران اینا بدون اینکه از هم شناختی داشته باشن خواب همدیگرو میبینن خانومه خواب میبینه ک یه نفر داره نماز میخونه و اسمشو بهش میگن و اقاهه هم خواب خانومه رو دیده و اقاهه تحقیق میکنه میبینه چنین کسی با این اطلاعات هست و باب اشنایی میشه 

بنظرتون هست چنین ازدواج هایی!؟ گاهی وقتی خدا بخواد تو بدترین شرایطم همه چیز دست ب دست هم میده ک ادم ب ارزوهاش برسه

شما شنیده بودین تاحالا؟

میشہ برای سلامتے یکنـفر ک سرطان گرفته صلوات بفرستین❤😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب منم خواب دیدم بهترین خواننده دنیا دستش و انداخته رو شونم باهام عکس‌ میندازه یعنی امکانش هست حتی از صد کیلومتریش رد بشم 

به حق چیزای نشنیده 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
اگه درست باشه پس ایشالله منم برم تو خواب براد پیت!ولی خب اگه به شانس منه میاد ایران اشتباهی یه پاندا ...

پاندای دیگه 😂😂😂😂😂

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
نه من نشنیده بودم همچین چیزی . فعلا که بخت ما از بیخ و بن بستس کسی ت  قیلیولش هم نمیبینتمون&nbs ...

هروقت زمانش برسه بهترینها براتون پیش میاد عزیزم❤

عجب منم خواب دیدم بهترین خواننده دنیا دستش و انداخته رو شونم باهام عکس‌ میندازه یعنی امکانش هست حتی ...

بنظرم اشناییشون جالب بوده😃

دوست من دوران دانشگاه بدون هیچ شناخت قبلی با همسرش عقد کرد. میگفت شوهرم منو تو خواب دیده و بعد از پرس و جو تو شهرشون منو پیدا کرده و اومده خواستگاریم کلا ماجرا ازدواج دوستم تا مدتها زبانزد بود ولی یک سال از عقدشون نگذشته بود که مرده تو زرد از اب دراومد و طلاق گرفتن.

دوست من دوران دانشگاه بدون هیچ شناخت قبلی با همسرش عقد کرد. میگفت شوهرم منو تو خواب دیده و بعد از پر ...

خب این یه طرفه بوده و امکان داره اون شخص برای گول زدن این خانم دروغ گفته باشه😁حالا اینی ک شنیدم دوطرف همو توخواب دیده بودن

به نظرم حرف چرندی زدن برام قابل باور نیست

هر چیزی که تو باور شما نمیگنجه لزوماً مزخرف نیست... 😕😕

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤