2777
2789

بچہ ها داشتم کودک شو نگاه میکردم یادم افتاد قبلا یه زن و شوهری اورده بودن ک اشناییشون اینجور بود ک خانم در کشور روسیه اگر اشتباه نکنم و اقا تو یکی از شهرهای کم جمعیت ایران اینا بدون اینکه از هم شناختی داشته باشن خواب همدیگرو میبینن خانومه خواب میبینه ک یه نفر داره نماز میخونه و اسمشو بهش میگن و اقاهه هم خواب خانومه رو دیده و اقاهه تحقیق میکنه میبینه چنین کسی با این اطلاعات هست و باب اشنایی میشه 

بنظرتون هست چنین ازدواج هایی!؟ گاهی وقتی خدا بخواد تو بدترین شرایطم همه چیز دست ب دست هم میده ک ادم ب ارزوهاش برسه

شما شنیده بودین تاحالا؟

میشہ برای سلامتے یکنـفر ک سرطان گرفته صلوات بفرستین❤😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عجب منم خواب دیدم بهترین خواننده دنیا دستش و انداخته رو شونم باهام عکس‌ میندازه یعنی امکانش هست حتی از صد کیلومتریش رد بشم 

به حق چیزای نشنیده 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
اگه درست باشه پس ایشالله منم برم تو خواب براد پیت!ولی خب اگه به شانس منه میاد ایران اشتباهی یه پاندا ...

پاندای دیگه 😂😂😂😂😂

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
نه من نشنیده بودم همچین چیزی . فعلا که بخت ما از بیخ و بن بستس کسی ت  قیلیولش هم نمیبینتمون&nbs ...

هروقت زمانش برسه بهترینها براتون پیش میاد عزیزم❤

عجب منم خواب دیدم بهترین خواننده دنیا دستش و انداخته رو شونم باهام عکس‌ میندازه یعنی امکانش هست حتی ...

بنظرم اشناییشون جالب بوده😃

دوست من دوران دانشگاه بدون هیچ شناخت قبلی با همسرش عقد کرد. میگفت شوهرم منو تو خواب دیده و بعد از پرس و جو تو شهرشون منو پیدا کرده و اومده خواستگاریم کلا ماجرا ازدواج دوستم تا مدتها زبانزد بود ولی یک سال از عقدشون نگذشته بود که مرده تو زرد از اب دراومد و طلاق گرفتن.

دوست من دوران دانشگاه بدون هیچ شناخت قبلی با همسرش عقد کرد. میگفت شوهرم منو تو خواب دیده و بعد از پر ...

خب این یه طرفه بوده و امکان داره اون شخص برای گول زدن این خانم دروغ گفته باشه😁حالا اینی ک شنیدم دوطرف همو توخواب دیده بودن

به نظرم حرف چرندی زدن برام قابل باور نیست

هر چیزی که تو باور شما نمیگنجه لزوماً مزخرف نیست... 😕😕

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤