2777
2789

من ۳۵سالمه

یه پسر ۹ساله دارم.بشدتتتتتت عاشق بچه.تا جایی که میشینه گریه میکنه.افسرده شده

منم عاشق  نوزاد

اما شوهرم بشدت از بچه بدش میاد.اصلا زیر بار نمیره.خیلی هم مراقبه که ناخواسته باردار‌نشم

اما میدونم اگه باردار بشم نمیگه برو بنداز

وزنم زیاده کمی نگرانم.اوضاع مالیمون  هم معمولی.قسط و این چیزا دیگه.مثل همه

چطوری‌ گولش بزنم  برا  ابطه خطرناک که مثلا ناخواسته باردار شم؟

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الكي بگو ميرم دستگاه بذارم و اينا

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
بهتره با صحبت باشه ،تا گول زدن اونم حتما ۴۰ سالشه و باتجربه گول نمیخوره😐

۳۸سالشه

گول هام فکر کنم تکراری شده

دنبال گول بهتری هستم

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع

روش جلوگیریتون چیه؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست