2777
2789
عنوان

همممش کلک مادرشوهراست

562 بازدید | 22 پست

چند وقتی هست که تاپیکا از بدی خواهر شوهر ومادر شوهر تغییر پیدا کرده به بدی مادر.

بنظرم همش سر کلک زنی مادرشوهراست،که من ودخترام خوبیم این مادرته که سرت داد میزنه وترو کمتر از خواهر وبرادرات می خواد،میبینی من دخترامو بیشتر از تو دوست دارم.  

کشف بزرگی بود یک دقیقه سکوت

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فعلا که تاپیکا همه شده اسکرین. 

اسکرین شات مده

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
نخیر عزیزم‌ اتفاقا بلعکس،این داره نشون میده دختری که با مامان خودش سر سازش نداره دیگه چطوری میخاد با ...

حالا جدا از شوخی که کردم،بعضی موقع ها آدم دلش از دست خانواده خودشم می گیره ولی چون بیشتر با خانوادمون بودیم وخوب میشناسیم همدیگه رو،راحت از دل هم درمیاریم وجنگ وجدالا کمتر میشه ولی متاسفانه خانواده ی همسر اینجور نیست.تا یه اشتباه بکنی زود مچ گیری میشه وبخشیدن وگذشت هم سخت میشه.

حالا جدا از شوخی که کردم،بعضی موقع ها آدم دلش از دست خانواده خودشم می گیره ولی چون بیشتر با خانوادمو ...

این درسته اما درکل من خودمو مثال میزنم.بارها مامانم ساعت یازده زنگ زده من هنوز خاب بودم کلی دعوام میکنه که دختر پاشو لنگ ظهره خجالت بکش ،من اصلا ناراحت نشدم،اما مادرشوهر بیچارم یه بار ساعت یک ظهر اومد من هنوز خاب بودم با یه لحن اروم بهم گفت پس کی میخای ناهار درست کنی ،،من اونقدر ناراحت شدم،،،،،منظورم اینه که مشکل رو گاهی ما خودمون بزرگتر میکنیم.وگرنه من مادرم بیشتر بهم غر زد اما من از دست مادرشوهرم بیشتر ناراحت شدم.درصورتی که مادرشوهرم حرف بدی نزد

این درسته اما درکل من خودمو مثال میزنم.بارها مامانم ساعت یازده زنگ زده من هنوز خاب بودم کلی دعوام می ...

من به این نتیجه رسیدم که اگر خواهرشوهرا بذارن آدم با مادرشوهر راه میاد.