2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنو خدارو شكر كن  شوعر خودش و خانوادش بزرگترين مشكل ان😄😄

برای تو که خوبن باز ۴۰ میلیون کمک کردن برای ما عقط میکنن ازمون یه وقت دیدی کلیه هامو کندن😂

پسرم ❤❤😍😍😘😘
خانوادت چیکار کردن چند سالت عزیزم؟ من تو 19 و 20 سالگیم همیشه ازین حسا داشتم خونه برام زندون بود

می گذره حالا یا نه؟؟؟؟منم شرایطم سخته واقعا تحمل خونه مونو ندارم....نمی دونم چی میخوام و چه مرگمه

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
خانوادت چیکار کردن چند سالت عزیزم؟ من تو 19 و 20 سالگیم همیشه ازین حسا داشتم خونه برام زندون بود

الان 25 26 سالمه 

طلاق پدرمادر خیانت مادر پدر بی مسئولیت و بی قید بند و بی پول خواهر بردار داغون شده بخلطر این خانواده.بی پولی

بچه ها فشار اقتصادی و اوضاع بی پولی ی طرف، استرس و نگرانی و عذاب هایی که شوهرم بم وارد میکنه هم ی طرف دیگه، من ی مشکل جدید تازگی پیدا کردم

رژیم گرفتم سینه هام رفته تو، یعنی همون ی ذره هم ناپدید شد، دریغ از ی دره لاغر شدن اما

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.
الان با خواهر برادرات خونه جدايين ؟؟ خرجتون و كى ميده ؟

خرج منو دوست پسرم میده خواهرمم صیغه کسیه مامانمو یکی از داداشام باهمن یکی از داداشامم ک با بابامه

می گذره حالا یا نه؟؟؟؟منم شرایطم سخته واقعا تحمل خونه مونو ندارم....نمی دونم چی میخوام و چه مرگمه

دقیقا می گذره همه دخترا بدون استثنا همینن گلم الان 21سالم 180درجه فرق کردم

من فک می کردم خونمون زندونه مامان و بابام زندان بان

خرج منو دوست پسرم میده خواهرمم صیغه کسیه مامانمو یکی از داداشام باهمن یکی از داداشامم ک با بابامه

نميدونم چى بگم 

سخته اينجورى كه 

خانواده دارى ولى كنار هم نيستين 

ان شالله درست ميشه 

حالا دوست پسرت چطوره 

خوبه 

مرد زندگى ؟

قصد ازدواج داره ؟؟

🧿
الان 25 26 سالمه  طلاق پدرمادر خیانت مادر پدر بی مسئولیت و بی قید بند و بی پول خواهر بردار داغ ...

عزیززززززم سختیاتم تموم میشه شاید خدا قراره یه همسر عالی و همه جی تموم نصیبت کنه

زندگی سخت منم با اومدن شکهرم کمی قرار گرفت کمی