نطر من اینه ک انقد بدبدخت هستن ک هیچ پسر مجردی تحویلشون نمیگیره ینی مالی نیستن مجبورن برن با مردا دوست بشن مردا هم فقط برا رابطه جنسی میخوان اینجور دخترا رو
بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
جیندا✋✋✋✋ باید پاهاشونو از وسط 360 درجه بازکرد جربخورن بعدم بالاسرشون پاپیون کرد صلیب بست ب سر در شهر همه ببینن و همینطور مرده میخای اونم بگم چجوری؟
I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
تاپیک زده بود سه ساله بامرد متاهل دوسته دوستشم داره باوقاحت تموم مثلا مشاوره میداده بهش که بازنش خوب باشه بعدم به ما میگفت فحشم ندید راهکاربدین جداشم میگیم کارتو ول کن میگه تازه دارم به سود میرسم
مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایتکنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن👈 خدایا هزاران بار شکرت