2777
2789
عنوان

باهاش دعواکردم ادم شده😊😊😊

373 بازدید | 24 پست

سلام خانومااگه تاپیکای قبلموبخونین خیلی داغون بودم عصبی شده بودم شدیدادرموردمهریه واین حرفا.دیشب اومدخونه چاییش دادم وگفتم بره استراحت کنه گفت باشه میرم حالایکم که خستگیش دررفت بهش گفتم عزیزم اگه من نیام محضرامضاکنم چیکامیکنی؟جاخورداصلاانتظارنداشت گفت چرامیای امضامیکنی گفتم حالافرض کن نیومدم اونوقت مشکلی پیش میادگفت نه فقط دیگه درس بی درس هستین ادامشوبگم؟

خدااگرمنولاغرنمی کنی ،لااقل دوستاموچاق کن!!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گفتم اگه درس نخونم چیکاکنم گفت بشین خونه داری بچه داری گفتم پس دورمنوخط قرمزبکش چون منم زندگی بی زندگی یه ساعت نشست توصیح دادکه بحاطرخودته میخوام زندگی کنی مگه نمیخوای زندگی کنی؟گفتم تاوقتی شرط وطروط بذاری برام نه گفت ایناروکی یادت داده گفتم یکساله توخودم ریختم چیزی نگفتم ولی شرط بذاری برام میرم میخوام چه کنم زندگی

یکم رفت توخودش همش میگفت ایناروکی یادت داد؟(نمیدونه نی نی سایت دارم ویه عالمه استاد😀)گفتم خودم بلدبودم احتیاج نیس کسی زندگی کردنویادم بده گفت نه اخه یهویی نظرت عوض شده گفتم یهویی نبوده من بهت میگفتم باشه اماته دل راضی نبودم گفت توکه ازپارسال تاالان گفتی باشه تازه علاوه براین میخوستی تعهدبدی که جدانشی  گفتم یه سیب بندازی بالاتابرسه زمین هزارچرخ میخوره گفت حرف خودموبه خودم پس میدی گفتم بایدباحرف خودت جوابتوبدم که نتونی جواب بدی دیگه😂😂😂

قهرکرده بودگفت توبه من اعتمادنداری منم گفتم مملکتی که هرروزش بادیروزش فرق داره چه انتظاری داری من بهت اعتماددارم به اینده اعتمادندارم تازه توبهم اعتمادنداری گفت نه من بهت اعتمادندارم ولی اخه ...تامیخواست ادامه بده گفتم چی گفتی؟😠😠گفت من چیزی نگفتم گفتم حرفتوتکرارکن زودباش 😠😠توگفتی بهم اعتمادنداری گفت نه اشتباه لفظیه گفتم نه دیگه حرف دلتوگفتی😑😑😑

خلاصه عصبی شدرفت خوابیدامابیداربودداش فکرمیکردبعدگفت بهت حق میدم اعتمادنکنی گفتم جاواسه اعتمادنداشتی من ازت میترسم همین بشدت تعجب کردگفت ازم میترسی؟😦😦