2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

👌

من همیشه سعی میکنم از خانومای دست فروش خرید کنم خیلی وقتا حتی لازم نداشتم و خرید کردم کاش حتی ما خانومها بیشتر ازشون حمایت کنیم 

غیرتشون جای تحسین داره

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

آفرین به غیرتش معلومه این خانم ی ملکه ی واقعیه چون تنشو مقدس میدونه و نمیفروشه والا من حرف اینارو باور ندارم که میگن مجبور شدم تنمو بفروشم واسه ی تیکه نون آدم جوراب بفروشه شرف داره به تن فروشی چقدر احساس افتخار کردم دوستی جونم این عکسو دیدم دستت درد نکنه

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....
 دستفروشی خیلی بده ادم تحقیر میشه درسته ادم پول حلال در میاره من خودم یه مدت اینکارو می کردم ا ...

فدات بشم عزیز دلم شما اگه میتونی مقاله نویسی کن تو خونه 

آفرین به غیرتش معلومه این خانم ی ملکه ی واقعیه چون تنشو مقدس میدونه و نمیفروشه والا من حرف اینارو با ...

قربونت 

من همیشه از این پیرزنهایی لیف میفروشن لیف میخرم کلی اضافه توی خونه دارم😃

فدات بشم عزیز دلم شما اگه میتونی مقاله نویسی کن تو خونه 

خدانکنه عزیزم،دیگه اینکارو نمیکنم یه دوره ای وضعیت مالیمون افتضاح بود مجبور بودم شهرمون کوچیکه زمستون بود صورتمو با شال میپوشوندم که کسی منو نشناسه اخهرشم یکی از همکلاسی های دانشگام شناخت هر چی گفت حنا خودتی گفتم نه، لعنت به بی پولی ادم و له منیکنه

این زمونه با روحیه من سازگار نیست...
اتفاقا دخترعمه من پایان نامه مینویسه برا دیگران توی رشته خودش هر پایان نامه یک میلیون میگیره

ای ول خیلی هم عالیه بخدا تو ایران میگن کار که عار نیست ولی حرف مفت میزنن اگه یکی نون حلال دربیاره همین که بتونی ی کار آبرومندانه انجام بدی کافیه بزار مردم برا خودشون حرف بزنن خدای ما هم بزرگه😍

خدانکنه عزیزم،دیگه اینکارو نمیکنم یه دوره ای وضعیت مالیمون افتضاح بود مجبور بودم شهرمون کوچیکه زمستو ...

درک میکنم خانم گل خیلی سخته بخدا شما تو چه رشته ای درس خوندین؟ شاید بتونم کمکتون بکنم حتی الان اگه شکر خدا نیاز مالی هم ندارین میتونین کار کنین و مستقل باشین

درک میکنم خانم گل خیلی سخته بخدا شما تو چه رشته ای درس خوندین؟ شاید بتونم کمکتون بکنم حتی الان ...

من کشاورزی خوندم خیلی ممنونم از لطفت قبلنا تو یه کافی نت کار می کرذدم کارهای تایپ خیلی هم درامدش خوب بود دیگه ازردواج کردم نشد برم الانم میتونم تایپ کنم ولی سیستم خونه ندارم شوهرمم نمیزاره برم بیرون سرکار ولی خیلی دوس دارم مستقل باشم 

این زمونه با روحیه من سازگار نیست...