2821
2789
عنوان

زن داره چیکار کنم باهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 2994 بازدید | 111 پست

متاسفم برات

از ماست ک برماست

تا زنهایی مثل تو هستن ک زندگی بقیه رو خراب میکنن هیچ خونه ای اباد نمیشه

اگه اهل کات کردن بودی اصلا نمیذاشتی کار به این همه رابطه تا حدی ک عکس واسش بفرستی نمیرسید اون یه چیزی ازتون دیده ک اومده جلو دیگه😡😡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی به زنش میرسه هم مالی و عاطفی اینو مطمینم ادمی نیست که کم بزاره واسه زنش. یه ازدواج اجباری مصلحت ...

دهنتوووووووببند دهنتووووووببند

خانم.جلسه.ای# 😂😂😂😂

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

تویه تاپیکی استارتر می‌گفت چه کار کنم همکارم جذبم بشه؟ جواب داده بودن با دست پیش بکش با پا پس بزن. شما هم دقیقا داری همین کارو می کنی نمونه‌ش اونجا که عکس خودتو با آرایش عروس فرستادی برای طرف😐😐😐

فقط دعا می کنم خدا از اینجور دخترای خوب و نجیب و دلسوز هرگز سر راه شوهرم قرار نده 😬😬😬

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
من کلی قسط و قرض و بدهی دارم خونه خریدم . کجابرم دنبال کار تازه اینجا دارم به سود میرسم

من کاری به فشای بقیه ندارم اما منم زمانی تو رابطه اینجوری بودم اما من مثل تو خام نشدم خوب میدونستم واسش زنگ تفریحم اونم واسه من زنگ تفریح بود ولی خوب فرق من با تو اینه که من 19 سالم بود و بهم گفته بود زنم پیشم نیست واقعا هم نبود هر شب قهر میکرد میرفت شرکت میخوابید از اونجا به  من زنگ میزد ولی بازم من باور نداشتم که بخواد به خاطر من اونو طلاق بده تازه من هیچ رابطه ای به جز اس ام اس باهاش نداشتم اخرش میدونی چی شد من بدون اینکه بهش بگم ازدواج کردم یه روز که زنگ زد گفتم عقد کردم و تموم شد و رفت که رفت و دیگه برنگشت.... به همین راحتی اون همه عشق و عاشقی و مشکلات یادش رفت الانم دو تا بچه داره که اون موقع نداشت... پس نه خودتو گول بزن نه بقیه رو تو فقط یه زنگ تفریحی...

دخترم تمام زندگی من
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   khanomas  |  4 ساعت پیش