2777
2789
عنوان

یه سوالی همیشه ذهنمو درگیر کرده......

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 126 پست
بنظرتون اونوقت آفرینش بی معنی نبود همه مثل هم درآرامش و یکنواختی بعد چی میشد 

یعنی در مشکلات انسان آفرینش معنا پیدا میکنه؟ این چه خدایی هست که آفرینشش در رنج ما معنا پیدا میکنه. مگه نمی گیم عذاب انسانها حرامه پس چرا خدای انسانها میذاره بندگانش رو عذاب بدن و چرا خودش دنبال عذاب دادن تعدادی هست؟ مگه شادی بده؟ مگه آرامش بده؟ چرا یکنواختی؟ همه استقبال می کنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شمامیری پیش پزشک چقدربهش اعتمادداری؟دکترمیگه عمل جراحی یادارو یاامپول یاشیمی درمانی یاهرچیزدیگ ...

چون پزشک مشکل ما رو حل میکنه اما خدا مدام میگه مرا بخوانید هزار بار هم که صداش بزنی شاید اصلا جواب نده ولی دکتر اینطوری نیست دکتر مشکل رو حل میکنه ولی خدا میگه ما انسان را در رنج افریدیم و مشکل پشت مشکل عذاب پشت عذاب یکی از دلایلش اینه که مسیر خدا رو انتخاب نکردیم. بنظرتون اجبار نکرده؟ 

خدا تو  قرآنم گفته به هر کسی بخواد عزت میده نخواد نمیده به هر کسی بخواد ملک میده نخوادم نمیده و بیحساب به یه عده روزی بدون حساب میده خداوند خیلی مقتدره و این یعنی بالاتر ازون چیزیه که بخواد به کسی حساب پس بده 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

قبلا اگه نمازم قضا میشد همش ناراحت بودم ولی الان خیلی سست شدم....

میگم نکنه خدا رو این آ خ و ند ها بد به ما معرفی کردن بخاطر اینکه مردم رو تو سختی و اینجور چیزا سرگرم کنن

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹

بازهم تو خود قرآن خدا گفته انسان رو مختار آفریدیم یعنی راه درست و غلط رو نشون داده دکتر دارو رو به ما تجویز میکنه معلومه که راه درست و برایبهبودی به ما گفته کافی قرص رو سر ساعت نخوریم معلومه که میگیم دکتر بوده دارو للط تجویز کرده درصورتی که باید به اعمال خودمون رجوهع کنیم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

اینم مطمئنم که دنیای دیگه وجود داره.....ولی این ا خ و ن د ها با خزعبلاتی که میگن ...ایمان مردم رو سست کردن.

مثلا میگن یه تار مو بیرون باشه اویزونت میکنن یا حرفهای خنده دار میزنن

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹
یعنی در مشکلات انسان آفرینش معنا پیدا میکنه؟ این چه خدایی هست که آفرینشش در رنج ما معنا پیدا میکنه. ...

میدونی گلم اینا جوابای تخصصی میخواد ولی بنظرم دنیای یکنواخت واقعا جالب نبود اتفاقا من سوالم درباره اون دنیاس فکر کن بریم اون دنیا قرارم باشه بریم بهشت مثلا ازین اینکه همیییشه اونجا باشیم ودیگه تمومی نداره بنظرتون وحشتناک نیست دیگه هیچ چیزی اونجا تموم شدنی نیست همشم غرق درشادی و خوشی هستیم اما تاکی؟؟؟آخه مگه میشه بخدا نمیتونم درکش کنم اصلا

خدا تو  قرآنم گفته به هر کسی بخواد عزت میده نخواد نمیده به هر کسی بخواد ملک میده نخوادم نمیده و ...

اينا همش ميشه جبر

پس كو اختيار؟!

پس من سر زير دستهام بلا بيارم چون قدرتم بيشتره؟!

همش برام سواله! اينايي كه اعتقاد دارن چطور خودشونو قانع ميكنن؟ اينهمه تناقض! مثال نقض!!

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
چون پزشک مشکل ما رو حل میکنه اما خدا مدام میگه مرا بخوانید هزار بار هم که صداش بزنی شاید اصلا جواب ن ...

مشکل شماروباچی حل میکنه باپول پول نداشته باشی حل میکنه.بدون پولاصلابهتون نگاه میکنن خب خداهم همینطور پزشک میگ باپول مرابخوانید ولی خداوندمیگه بایادمن مشکلاتتون حل میشه

بیشترمشکلات درزندگی خودمون مسببشونیم

چراوقتی مشکلات میادتوزندگی میگیم اه چه خدای بدی داریم!چرانمیگیم ای وای چه کردم اینطوری شد 

نکنه توعباداتم کم کاری کردم یانمازموخوب نخوندم

مشکل شماروباچی حل میکنه باپول پول نداشته باشی حل میکنه.بدون پولاصلابهتون نگاه میکنن خب خداهم همینطور ...

واه

فعلا كه نمازخونها و ادمهاي خوب بيشتر بلا سرشون مياد

اين چه استدلاليه!!؟

اينهمه دزد و مال مردم خور كه بالاي ١٠٠ سال عمر با عزت دارن، از كارهاي خيرشون هست؟!! يا پاداش دزديهاشون

ائمه اونهمه بلا كشيدن، عذاب كارهاشون بوده؟!!

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
مشکل شماروباچی حل میکنه باپول پول نداشته باشی حل میکنه.بدون پولاصلابهتون نگاه میکنن خب خداهم همینطور ...

خوب مساله اینه گاهی وقتا مسبب مسائل ما بقیه هستند . دیگه چقدر تقصیرها رو گردن خودمون بندازیم؟؟؟ نه اینطوری ها هم نیست که همیشه همه چیز به اعمال خودمون برگرده. 

خوب پول رو یکبار میدیم راه حل مشکل رو میده ولی خدا رو یکبار یاد کنیم مشکلمون حل میشه؟