2777
2789

من فانتزیم اینکه از ایران برمممم 

خاشخاشیم اینکه از ایران برم

کنجدی همون خاشخاشیه؟

نون تستمم اینه از ایران برم امریکااا دوس میدارم ک خب نمیشه بااین قانونی ک ترامپ گذاشته دقیق نمیدونم البته

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه بار که شو_شو#   خونه نیست بکش بعد دیگه چون اولین بارته حالت بد میشه و دود میره تو چشمت و دهنت خشک میشه و سردرد میگیری دیگه نمیکشی

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

منم اینجوری بودم و شروع کردم به کشیدن جدا از عادت به نیکوتین واقعا دوست داشتم اصلا کشیدنشو تا حامله شدم گذاشتم کنار ولی احتمال داره بازم بکشم بعد از بارداریم خیلی دوست دارم

طلا برگرده بشه۱۰۰ هزار تومن همون قیمتی که فروختم تا دوباره بتونم بخرم😞😞

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بخوابم 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

اونروز یه فانتزی داشتم بخدا الان یادم رفته چی بود😫😫😫

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن

سلام عزیزان من تازه ثبت نام کردم نی نی سایت.میشه راهنمایی کنیدکجاسوالمومطرح کنم کلاگیج شدم😐 ممنون میشم..ببخشیداینجاگفتم

💜کُجای شَهر قَدَم میزَنی.. ?¿ میخوام اِتِفاقی اَز اونجا رَد شم..💜۲●●۸