2777
2789
عنوان

کمکم کنین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 33 پست
خداروشکر....ب نظرتون داخل بینیش عینطور شده یعنی شکسته😢😢😢

شایدکج شده انحراف پیداکرده

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه بیمارستان بردمش عکسم گرفت گفت شکسته ولی تو بیمارستان گچ نمیگیریم خودم بردمش پیش متخصص گفت نشکسته ...

آخه چه مامان مهربونییییی

ان شاا...هیچی نیست

فرداببرش دکتر

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
آخه چه مامان مهربونییییی ان شاا...هیچی نیست فرداببرش دکتر

آخه بچم خیلی ضعیفه ...خیلی هم بلا میاد سرش بخدا همش پشت سرشم ...خیلی شیطونه....ممنون

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘

عزيزم بيني قسمت بالاش فقط استخون داره پايين درسته كه ضخامتش مثه بالاعه ولي غضروفه تشخيص دكترش روي شكستگي استخون اصلي يا تيغه ي وسط بيني بوده كه جوابش منفي بوده_ غضروفم كه نميشكنه ممكنه تحيليل بره ولي نرمه قابل شكستن نيست ، اگر واقعا بينيش شكستگي ميداشت دور از جونش تا الان از درد نيمتونست حتي يه روزم طاقت بياره، احتمالا اونايي كه ديدي استخون نبوده بهر حال به بينيش ضربه وارد شده اعصاب محيطيه بينيش بهم ريخته حتي كار سيسنوسا رو هم مخال ميتونه بكنه كه همش مقطعيه ، چون تو  سن رشده ، تا وقتي ميبرينش دكتر براش قطره بگيريد نفازلين و فنيل افرين بريزين تو بينيش باز بشه واسه تنفس ( اسپري اَلِرگوديل هم خيلي خوبه)  يه پماد تتراسايكلين هم بخريد با گوش پاك كن يا دستمال استريل چك كنيد هر وقت بينيش خشك بود چربش كنيد اب نمك بدين قرقره كنه كه مخاط بينيش پشت حلقش جمع نشه ، اصلا هم ديگه دست بهش بزنيد نه حساس بشين روش تا موقعي كه ميبرينش دكتر (( اينا براي پيشگيري خوبه كه اوضاع رو متعادل نگه داره درمان نيست اصلا معاينه و اگه نياز باشه درمانش حتما بايد پيش يه متخصص گوش و حلق بيني خوب باشه)) نگرانم نباش پيش مياد 😉

عزيزم بيني قسمت بالاش فقط استخون داره پايين درسته كه ضخامتش مثه بالاعه ولي غضروفه تشخيص دكترش روي شك ...

ممنون عزیزم ....اره قطره میریزم توی بینیش....دکترش گفت اگه ورمش بعد یه هفته زیاد شد یعنی غضروفش شکسته ...الان میترسم که فردا ببرمش میگن خیلی درد داره...دلم داره از غصه میترکه...کاشکی بخیر بگذره

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
آخه بچم خیلی ضعیفه ...خیلی هم بلا میاد سرش بخدا همش پشت سرشم ...خیلی شیطونه....ممنون

عقیقه ش کن

یعنی چی...نمیدونم عقیقه چیه

یه کسی که میشناسی عقیقه میکنه

گوسفندقربانی میکنن بادعاهای مخصوص که میدن گوشتهاشوبه روستاهای کم بضاعت مردم مستحق واستخونهاش بادعاچال میشه

پیامبربچه هاشونوعقیقه میکردن

اگه  ازنظری مالی هم نمیتونی بده خروس قربانی کنن برات وگوشتشوببرموسسه های خیریه واین خیریه های معلولین به عنوان عقیقه

عقیقه صدقه ی بزرگیه که برای حفظ سلامتی طرف پرداخت میشه البته بشناسی که انجام میدن پولشوصرف کاردیگه نمیکنن

اصولاهم اجازه میدن بری ببینی

یه کسی که میشناسی عقیقه میکنه گوسفندقربانی میکنن بادعاهای مخصوص که میدن گوشتهاشوبه روستاهای کم بضاع ...

آها...نمیشه پولشو بدم ب نیازمند؟...اخه امروز دادم ب کسی ب نیت پسرم...خیلی بلا سرش میاد یعنی حتی وایساده جایی ساکت میبینی یه بلایی سرش میاد ازاین موضوع خیلی زجر میکشم

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘