2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چرا خودم رو خوشبخت تر میدونم

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
از اون خوشبخت تر زیاد هست  مخصوصا تو نینی سایت 😂😂

👍👍😂😂😂😂😂

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌

حداقل اونقدر خوشبختن ..که عیوب ظاهرشونو با پول رفع میکنن بی غصه..

بهترین غذاها رومیخورن..

بهترین دکترها رومیرن..

تغذیه خوب..تفریح خوب..ازنظرجسمی روانی هم سالم میمونن..

حداقل لنگ هزارتومن دوتومن بیشتر کمترنیستن..حداقل لنگ بکر دارو وغذانیستن.‌.

گرچه خدا به همشون وبه همه مردم سلامتی وعزت وجیب پرپول حلال بده

حسرت یه ادم حسابیو  بخور  ایشون نه استعداد بازیگری دارن و نه تو کارش به جایی رسیده    من دوست داشتم جای راکفلر میبودم  و همیشه حسرت راکفلرو میخورم  سالهاست 

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز