2777
2789
قبلا داشتم شبیه سفیده تخم مرغ بود ولی اینا شیری رنگه 

اون ترشح سفید تخم مرغ برا تخمکگذاریه و اصولا یکی دو روز هست

منم ترشحات بارداریم شیری رنگ هست و دائم دارم مخصوصا وقتی پیاده روی می کنم بیشتر می شه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوهرتو ببر یه اورولوژیست تا از نطر واریکوسل بررسی شه و بهش داروی تقویتی میده خودتم برو عکس مطمعن باش ...

رفتیم ارولوژیست اونآزمایش اسپرم نوشت وتومعاینه اتفاقاگفا که واریس بیضه داره اماباتوجه به آزمایش مشکلی نداره منم که ندارم امروزهم پرپرشدم 😔دوست ندارم برم آزمایش بدم بنظرم دکترایه جوری شدن که فقط میخوان جیبشونوپرکنن واصلا درک نمیکنن...هرسری میرم پیش دکترسونو واژینال میدم برا رفتن تواتاق هم کهویزیت محسوب میشه پول میگیره تواین وضع اقتصادی واقعابی انصافن...به دکترگفتم منکه بیمارتم وهی بایدبیام فعلا فقط یه بارویزیت بگیرازم یه جوربدی منشیش رفتارکرد انگار ازش گدایی کردم من موندم چرا منشیا ادعاشون بیشترازدکتراس...آدم برا درمان میره مطب یعنی بیماریم واغلب هم حالمون خوش نیست چه روحی چه جسمی نمیدونم چرادرک ندارن وخیلی بدرفتارمیکنن...ببخشید طولانی شد امشب حالم گرفته سر درد دلم بازشد

اون ترشح سفید تخم مرغ برا تخمکگذاریه و اصولا یکی دو روز هست منم ترشحات بارداریم شیری رنگ هست و دائم ...

منم بیست روزه هر روز میرم پیاده روی برای فعال شدن تخمدونام.دلم ی مقدار سفت شده که احتمالا مال پیاده رویه

رفتیم ارولوژیست اونآزمایش اسپرم نوشت وتومعاینه اتفاقاگفا که واریس بیضه داره اماباتوجه به آزمایش مشکل ...

عزیزم از داروهای گیاهی برای تقویت خودت و شوهرت استفاده کن از معجون و چهار مغز و ...

رفتیم ارولوژیست اونآزمایش اسپرم نوشت وتومعاینه اتفاقاگفا که واریس بیضه داره اماباتوجه به آزمایش مشکل ...

عزیزم واریکوسل مانع بارداری میشه اما دگه خیلی ضعیف نیست میشه با دارو نقویت شه شما هم الکی قرص و آمپول نزن وقتی همسرت مشکل داره چرا رو شما درمان انجام میدن ولی شوهرنو تقویت کن خودتم عکس برو حتما میشی اینو از منی که ۴سال تو راه نازایی دویدم بشنو 😙

هیچ هاله ای نداشت .زیر شکمم حس نمیکنم سفت باشه خود شکمم سفته

اهوم

انشاالله بارداری

ولی اگه خدای نکرده نبودی یه مسله مهم را در نظر بگیر آرامش خودت و همسرت در باردار شدن خیلی تاثیر داره

سعی کنید استرس را کاملا از خودتون دور کنید این موضوع را هم از پزشک زنان شنیدم هم تو چندتا از دوستام دیدم