2777
2789
عنوان

اتفاق تلخ تو دارو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهر و مادر شوهرم ميگن بچه ميخواي چيكار ولي ته ته دلم بچه رو ميخواد 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

اره اوضاع خیلی داغونه باز خوبیش به اینه ک پول داشت بده شیر خشک رو بخره و ۲ تا میخواست بعضی ها ک همینم ندارن 

باید بعد شوهرشو میفرستاد اونم بیاد ی دونه دیگه بخره 

هرچند تو وضعیت امروزه باید از خرید چیزای غیرضروری خودداری کرد 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

سهمیه چیه دیگه؟!!!😒

ما ملت ایران کلا نه از هوای این مملکت نه از آب این مملکت نه از برقش نه از نفتش هیچ‌سهمی نداریم!

یهو هممون بریم بمیریم راحت شن این مسئولین!!!

باری شدیم روی دوششون اصلا😕

الان یه خانمی تاپیک زده بود دلتون برای روحانی نمیسوزه. تایپ کردم اونجا بگم ولی تعطیل شده بود. اینجا میگم که مرتبط با تاپیک شما هم هست

دلم برای اون خانمی میسوزه که توی همین سایت گفت بچه هام هوس گیلاس کرده بودن نداشتم براشون بخرم به جاش یه کمپوت گیلاس خریدم

یا برای اون یکی که میگفت شوهرم فوق لیسانسه. ورزشکاره. کلی مدال و مقام داره. داره توی مغازه ی پروتئینی دوستش کار میکنه. که مجبور شده وسایل ورزشیش رو بفروشه. میگفت صبح میره آخره شب خسته برمیگرده میگه دلم برای تمرین کردن و ورزشم تنگ شده

یا هزاران مورد بدتر از این

باورت میشه دستکش لاتکس و ملحفه یک بار مصرف خیییلی کم شده و قیمتش دو و نیم برابر شده؟

تخته سه لایی نداریم ما.

شیر خشک که دیگه جای خود دارد

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

خب توازش پول میگرفتی یه دونه دیگه واسش میخریدی داروخونه ای که نمیفهمیدواسه اون میخای

هوایم را داشته باش … وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب می شود … اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب می شود …