2777
2789
عنوان

یه چیزی شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 82 پست
باورکن میگم از فقر و بدبختی خیلیا تن به این کار میدن.حالا اونا که بیمارن به کنار

یبار یکی از آشناهامون میگفت که یه زن با یه مردی خوابیده بعد به مرده گفته فکر نکم که از شوهر خودم بهتری یا قشنگتری، گفته خواهر شوهرم گوشی فلان جور دستش بوده منم باید اون گوشیو بخرم

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه حالا لای بوته ها بوده 

من غروبا پسرمو میبرم پارک شهرکمون 

یه خانومه هرروز اونجا ست هر وقت با یه مرد یا پسره نوجوون توی روز روشن همدیگه رو میبوسن😷😷😷

یه دختر پنج شش ساله هم داره 

خوشحال میشم پیجم 
از قدیم گفتن اگه جایی گلاب به روتون مستراح نباشه، مردم مسجدم نجس میکنن.تو مملکت ما هم که جوونا بخاطر ...

دقیقااااا تو جامعه ما همیشه همه معلول و میبینن

هیچ کس دنبال علت نیست

پیرشدم پیر تو ای جواااااااااانی😔😔😔
از قدیم گفتن اگه جایی گلاب به روتون مستراح نباشه، مردم مسجدم نجس میکنن.تو مملکت ما هم که جوونا بخاطر ...

خب اگه مرده زن دار باشه دیگه نیاز جنسی چی داره، والا،

فک کنم میارن اونجا براشون قصه بگن    

ببخشید خو من دیر دوزاریم میوفته 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خوبه حالا لای بوته ها بوده  من غروبا پسرمو میبرم پارک شهرکمون  یه خانومه هرروز اونجا ست ...

همش با یکیه؟

یا هرروزی با یکیه؟

خاک عالم توسرش طفلک اون بچه

دیروز با دوستام نشسته بودیم بچه هامونم پیشمون بودن یهو اینا شروع کردن وای اگه بدونی چطوری حواس بچه هارو پرت کردیم 

ولی اون دخترش پیشش داشت بازی میکرده 

خیلی عصبانی شدم تازه میگن شوهرم داره

خوشحال میشم پیجم 
اه من یه بار یه مرده دیدم شلوارش دراورده بود رفته بود اون پشت تو بوته ها دسشویی کنه عووووق

😷😷😷😷😷یه بار رفته بودیم باغ واین صحنه رو دیدم😷😷😷

یه بارم رفته بودیم کناررودخونه مرده داشت تو رودخونه ادرار میکرد😷😷😷

پیرشدم پیر تو ای جواااااااااانی😔😔😔