بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرکس یجوریه ولی اگه بین زنو شوهر عشق باشه قطعا هیچوقت ازدواج صورت نمیگیره چون وقتی کسی ازدواج مجدد میکنه اون دنیا دیگه زن یا شوهر اولشو نمیتونه ملاقات کنه بعدم بارها باشوهرم حرف زدم سر مردن اخه مامانش میگه تو براش مهم نیستی تو بمیری براش زن میگیرم زن پولدار وفلان ولی خودش میگه تونباشی منم نیستم بمیری منم میمیرم باهات میام نمیزارم تنهایی جایی بری
اصلا بیاد سوم ازدواج کنه،فقط عشقولیا یه جوری زندگی کنین که دور از جونتون بعد مرگتون مردم نگن طفلکیییییی زندگی نکرد،به خودتون برسین و خوب بپوشین و خوب بگردین،اگه شما این کارو نکنین صد درصد زن دوم اینکارو میکنه،حسرت چیزی نذارین تو دلتون بمونه،مرد وفا نداره
همسر من بعد من دیگه ازدواج نمیکنه چون فرشته ای عین من دیگه وجود ندارع
من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید
هرکس یجوریه ولی اگه بین زنو شوهر عشق باشه قطعا هیچوقت ازدواج صورت نمیگیره چون وقتی کسی ازدواج مجدد م ...
عزیزم چرا فتوا میدین کسی که ازدواج مجدد بکنه نمیتونه همسرشو اوندنیا ملاقات کنه؟پس مولا علی علیه السلام هم چون با حضرت ام البنین ازدواج کردن نمیتونن بانو حضرت زهرا سلام الله علیهارو ببینن؟خداوند خودش فرموده شمارو در آخرت با کسی محشور میکنم که در دنیا دوستش دارین.بعدشم حساب کتاب اوندنیای معنوی با این دنیای مادی خیلی فرق داره و اوندنیا دیگه خبری از حسادتهای زنانه و... نیست توی بهشت.چون حسادت و ...جزء رذایل اخلاقی این دنیا هستن و دربهشت جائی ندارن
اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
فامیل ما شب چهلم زنش ک جون هم بود گفت رفته فلان جا خواستگاری و ج مثبت گرفته. خانواده زن مرحوم شوکه شدن آخه هنوز از شک مرگ دخترشون در نیومده بودن. حالا مرده کی رفت خواستگاری کی ج گرفت. اوووووف. زنش فرشته بود