2777
2789
عنوان

بچه هااا😅😍عکس از هنر یا کارای عجیب غریبی که بلدید انجام بدید 😇😜

| مشاهده متن کامل بحث + 57869 بازدید | 1081 پست

صدای مسلسلم میتونم در بیارم 💔💔💔💔💔صب کنید صدای مسلسل در بیارم بذارم...

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا اومدم بگم بلدم هشتگ بذارم نشد 

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
هنر خاصى ندارم😕

هنر کتاب خوانی و از بر بودن کتابارو که داری گلکم 😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

خدا نکشتت دختر 😂😂😂😂😊 انقدر تمرین کردم منم انگشتمو اون شکلی کنم نشد

سرطان انگشت اشاره گرفتم😂😂😊

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هنر خيلي دارم دو متر پارچه كل اشپزخونه رو ديزاين ميكنم و كلي روميزي هاي خوشگل ميدوزم 

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه