پیشی_تپلی مدیر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 4164 عنوان گشنمه😶،میترسم😒،تپش قلب گرفتم خوابم نمیبره😐 | مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 42 پست فردا باید آزمایش خون بدم میترسم😕همیشه تو یه آزمایشگاه خصوصی خون میدادم الان باید برم بیمارستان چون سی تی اسکن هم داره.از سی تی اسکنم میترسم😐کلا میترسم😂😑به نظر شما من به عمل بینی میرسم؟😒خدا به دادم برسه شبی که قراره فرداش بینیم عمل شه😭صرفا جهت درددل😶 اگه برای چیزی که میخوای نمیجنگی ، برای چیزی که از دست میدی گریه نکن👊 1397/06/07 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_تپلی مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 4164 یا خدا واسه عمل بینی همه ی اینکارارو باید انجام بدی؟؟؟منم میخوام عمل کنم دکترت کیه تهرانی ؟؟؟هزینه ... تهران نیستم ،کرجم ، دکتر گفته سی تی اسکنو ببرم تا قیمت نهاییو بگه ، ولی حدسم میگه یه ۸ تومنی میشه به جز هزینه ویزیتا و ازمایشا و چسب و....کلی علافی داره😑 اگه برای چیزی که میخوای نمیجنگی ، برای چیزی که از دست میدی گریه نکن👊
گلتنهاااا عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 3272 نه گلم ، امسال میرم دانشگاه موفق باشی گلمرتبت چن بود؟ پیرشدم پیر تو ای جواااااااااانی😔😔😔
بارانیده عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 15965 تهران نیستم ،کرجم ، دکتر گفته سی تی اسکنو ببرم تا قیمت نهاییو بگه ، ولی حدسم میگه یه ۸ تومنی میشه به ... میشه بگی پول عملت از کجا میاری مامان بابات راضین عمل کنی؟
پیشی_تپلی مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 4164 سی تی اسکن چرا🤔 برای اینکه دکتر ساختمان داخلی بینی رو ببینه، یهو وسط عمل سوپرایز نشه😁 اگه برای چیزی که میخوای نمیجنگی ، برای چیزی که از دست میدی گریه نکن👊
ساناز47 عضویت: 1395/06/13 تعداد پست: 10833 تهران نیستم ،کرجم ، دکتر گفته سی تی اسکنو ببرم تا قیمت نهاییو بگه ، ولی حدسم میگه یه ۸ تومنی میشه به ... اووووف همه چی گرون شده حتی عمل دماغ 😔😔😔به کل فکر کنم باید از فکرش بیام بیرون با این توصیفات دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
پیشی_تپلی مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 4164 # ن به عمل بینی # مجبورم_میفهمی_مجبور!!!!😂 اگه برای چیزی که میخوای نمیجنگی ، برای چیزی که از دست میدی گریه نکن👊
sevenstar عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 1959 مرسی یادآوری کردی😂 خواهش😂😂😂 تو الان مرکز همه ترسای جهانی که
پیشی_تپلی مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 4164 خدا كمكت كنه شماكه مثل من دل اين كار را ندارين واسه چي رفتي دنبالش مجبورم ، بینیم خیلی تو ذوق میزنه😥هم بزرگه هم قرینه نیست، یه سه چهار تا عیب دیگم دکتر روش گذاشت😂😂😢😢 اگه برای چیزی که میخوای نمیجنگی ، برای چیزی که از دست میدی گریه نکن👊
zizigulu111121111357 عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 3060 برای اینکه دکتر ساختمان داخلی بینی رو ببینه، یهو وسط عمل سوپرایز نشه😁 یا قنطوریوس😱😵
پیشی_تپلی مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 4164 مث من هنوز تو ترسی😂😂😂😂 آره😂😂😂😂😂😂😂👍👍 اگه برای چیزی که میخوای نمیجنگی ، برای چیزی که از دست میدی گریه نکن👊
پیشی_تپلی مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 4164 موفق باشی گلم رتبت چن بود؟ چهارهزار و خورده ای اگه برای چیزی که میخوای نمیجنگی ، برای چیزی که از دست میدی گریه نکن👊
پیشی_تپلی مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 4164 میشه بگی پول عملت از کجا میاری مامان بابات راضین عمل کنی؟ نه راضی نیستن ،همش میگن دماغت خیلی قشنگه😂😂ولی دکتر بینیه منو دید گرخید بس که عتیقه س😕😒 اگه برای چیزی که میخوای نمیجنگی ، برای چیزی که از دست میدی گریه نکن👊
پیشی_تپلی مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 4164 اووووف همه چی گرون شده حتی عمل دماغ 😔😔😔به کل فکر کنم باید از فکرش بیام بیرون با این توصیفات نه بابا گفتم که بینیه من زیاد کار داره ،قرینه نیست و خیلی بزرگه و چندتا چیز دیگه.از دکتر بنیادی تو تهران خیلی تعریف میکنن ، ۵ تومن میگیره حدودا، ولی بینی با بینی فرق میکنه ، از بعضیا که بینیشون کار بیشتری میخواد پول بیشتری میگیرن😊 اگه برای چیزی که میخوای نمیجنگی ، برای چیزی که از دست میدی گریه نکن👊