2777
2789
عنوان

گشنمه😶،میترسم😒،تپش قلب گرفتم خوابم نمیبره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 42 پست
یا خدا واسه عمل بینی همه ی اینکارارو باید انجام بدی؟؟؟منم میخوام عمل کنم دکترت کیه تهرانی ؟؟؟هزینه ...

تهران نیستم ،کرجم ، دکتر گفته سی تی اسکنو ببرم تا قیمت نهاییو بگه ، ولی حدسم میگه یه ۸ تومنی میشه به جز هزینه ویزیتا و ازمایشا و چسب و....

کلی علافی داره😑

اگه برای چیزی که میخوای نمیجنگی ، برای چیزی که از دست میدی گریه نکن👊

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تهران نیستم ،کرجم ، دکتر گفته سی تی اسکنو ببرم تا قیمت نهاییو بگه ، ولی حدسم میگه یه ۸ تومنی میشه به ...

اووووف همه چی گرون شده حتی عمل دماغ 😔😔😔به کل فکر کنم باید از فکرش بیام بیرون با این توصیفات

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
خدا كمكت كنه  شماكه مثل من دل اين كار را ندارين واسه چي رفتي دنبالش

مجبورم ، بینیم خیلی تو ذوق میزنه😥

هم بزرگه هم قرینه نیست، یه سه چهار تا عیب دیگم دکتر روش گذاشت😂😂😢😢

میشه بگی پول عملت از کجا میاری مامان بابات راضین عمل کنی؟

نه راضی نیستن ،همش میگن دماغت خیلی قشنگه😂😂

ولی دکتر بینیه منو دید گرخید بس که عتیقه س😕😒

اووووف همه چی گرون شده حتی عمل دماغ 😔😔😔به کل فکر کنم باید از فکرش بیام بیرون با این توصیفات

نه بابا گفتم که بینیه من زیاد کار داره ،قرینه نیست و خیلی بزرگه و چندتا چیز دیگه.

از دکتر بنیادی تو تهران خیلی تعریف میکنن ، ۵ تومن میگیره حدودا، ولی بینی با بینی فرق میکنه ، از بعضیا که بینیشون کار بیشتری میخواد پول بیشتری میگیرن😊