2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زشتی، دلمو شکسته میخوام جدا بشم.

| مشاهده متن کامل بحث + 137858 بازدید | 996 پست
بیاید دیگه جمله مردا تنوع طلبن رو نگیم این جمله رو ما درستش کردیم  مردها هم ازش سو استفاده کر ...

واقعا كه پس اونجوري باشه زنا هم تنوع طلبن مام بلاخره چهره شوهرمون برامون عادي ميشه بريم سراغ يكي ديگه پس

وای وای از خانومایی ک ب راحتی با حرفای بدون فکرشون همنوعشون همجنسشون رو از زندگی سرد میکنن!ب حرف هیچ ...

آره منم اول گفتم جدا شو ولی با حرف این خانوم موافقم.از زندگی شما و توی دل هاتون خبر نداریم.از روان و چیزاییکه تو ذهن اون آقامیگذره هم خبر نداریم.

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با این توصیفاتی که از خودت کردی بسیار هم زیبا هستی... همسرت یا بهت حسودی می کنه و متوجه شده از شما از نظر چهره پایین تره که با این شیوه می خواد اعتماد به نفس شما رو پایین بیاره و یا اینکه شما با فانتزی ذهن ایشون و اون چیزی که به عنوان جذابیت برای زنان در ذهن داشته متفاوت هستی. وگرنه مطمئنا در نظر خیلی از مردان دیگه بسیار هم جذاب و زیبا هستین. 

الانم اصلا اجازه ندید با این حرفها اعتمادبه نفس شما رو پایین بیاره شما هم جوابشو بدین. مثلا اگر گفت شما زشتی بگو خودت انقدر زشتی و اطرافت زشت دیدی که ذره ای درک زیبایی نداری وگرنه من به این جذابی هستم.

من شوهرم خیلی از من خوشکلتره خیلی تعریفش نمیکنم چون پررو میشه قیافه من معمولیه ولی اینقدر اعتماد بنفس دارم همش چپ و راست تعریفم میکنه اگه بهم بگه زشتی تمام دخترای فامیلشو براش قطار میکنم میگم اونا زشتن

آره منم اول گفتم جدا شو ولی با حرف این خانوم موافقم.از زندگی شما و توی دل هاتون خبر نداریم.از روان و ...

احسنت.قضاوت یک جانبه...#ما_قاضی_نیستیم...

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

عزیزم در اینکه شما از همسرت سرتری شک به دلت راه نده چون ایشون داره با تمام وجود تلاش میکنه این حقیقت رو وارونه جلوه بده و اعتماد به نفس شمارو بیاره پایین تا احساس ضعف و خطر خودش رو کمتر کنه. به چرندیاتش بخند و با اعتماد به نفس برخورد کن و بگو متاسفم که انقدر حسودی! هرکی منو میبینه میگه همه جوره به همسرت سری! هرچی تلاش کنی این واقعیت عوض نخواهد شد عزیزم 😊

وای وای از خانومایی ک ب راحتی با حرفای بدون فکرشون همنوعشون همجنسشون رو از زندگی سرد میکنن!ب حرف هیچ ...

سلام

من نمیدونم بقیه چی گفتند اما حرف شما اونجا که گفتید مشاوره برند درسته طلاق مرحله آخره و اگر به استارتر صحبتاشون توجه کرده باشید اهل طلاق زود هنگام نیست منظورم اینه تقی به توقی خورد اما حرف همسرشون بد بوده خیلی خانوما دل شکسته میشند از این حرف مثل این می مونه به یه مرد بگی تو مرد نیستی

از این مسئله بگذریم احترام حرمت در زندگی زناشویی خیلی مهم زندگی مشترک یعنی یکی شدن گاهی فداکاری؛اینقدر ظاهر پسند بودن خوب نیست خدایی نکرده اشکالی برای ظاهر استارتر پیش امد بازم خدایی نکرده این آقا فقط به خاطر ظاهر یک خانم مزدوج شده؟این توهین نیست ؟

بازم استارتر مشاوره خوب برو نه پیش هر کسی برای زندگیتون تلاش کنید🌸

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯