2777
2789
عنوان

چرا من انقدر ضعیفم😢😢😢😢

130 بازدید | 11 پست

این سری قهر کردم واسه طلاق ولی الان تو خونمم😡

پنج شنبه با شوهرم دعوام شد بهم بی احترامی کرد منم سرش داد زدم جوابشو دادم دست روم بلند کرد منم هر چی لایقش بود بهش گفتم چند تا زدم به صورتشو سینش اونم منو زد،بعد فهمید میخوام برم کلی اصرار کرد نرم ولی با زور رفتم.

تا امروز کل حرفم این بود که جدا شم بهش کلا میگفتم زندگیمو نمیخوام باید جدا شیم،ولی امروز صبح اس داد حالته التماس که توام مقصر بودی برگرد سر خونه زندگیت جبران میکنم دیگه هر چی تو بگی میشه منم خر شدم برگشتم ولی پشیمون شدم ازش سرد شدم از یه طرفم وقتی خونم نیستم دلم واسه خونم تنگ میشه حالم بده.

خانمای با تجربه چی کار میکنید که دعواتون شدید نمی شه؟چی کار کنم که بهم بی احترامی نکنه شوهر من اوج عصبانیتش یه ربع بعد آروم میشه میاد معذرت خواهی،من اصلا نمیتونم جواب ندم،شماها شوهراتون قاطی میکنن چی کار میکنید؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

البته خیلی سعی میکنم جلو دهنمو بگیرم😂😂😂بعضی وقتا موفق میشم میاد منت کشی بعضی وقتام موفق نمیشم باز میاد 😁😁😁😁😁

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
دقیقا شوهر منم اینطوریه،من مقصرم باشم باز خودش پیش قدم میشه

خوبه پس 

دیگ چرا میگی طلاق اخه 😑😐دیگ نگووووها

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

شما با قهر کردن فقط دارید تمرین جدایی میکنین...

میدونین در ایران بخصوص اغلب افراد مشکل عزت نفس دارن.. اغلبمون خودمون رو یه جایی در گذشته جا گذاشتیم و هیچوقتم بطور کامل حل نمیکنیم مسائلمون تا جایی ک بحرانی بشه.. و این باعث میشه انواع کنتاکت های بد کلامی و رفتاری هویدا بشه. و قطعا توی روابطی که احترام و صداقت فراموش شده تضمینی بهش نیست.. هر زوجی باید قلق رفتاری و کلامی مخاطبش آگاه باشه ازش.. متاسفانه همه این ها چون آموزه های خوبی پشتش نبوده باعث میشه افراد خام باقی بمونن فقط عدد سنیشون بالا میره ولی پختگی نه! زندگی سواد و مهارتی داره که در هیچ دانشگاه و مدرکی وجود نداره... 

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو
هر دو 

چرا این مردا انقدر بیشعورن؟شوهر من بعدش هزار تا فحش زشت به خودش میده پشیمون میشه،منم مقصرم خیلی حرصیش می کنم ولی به نظرم این کارا واسه آدم وحشیه ازش بدم اومده ولی توان جداییم ازش ندارم.فقط دلم میخواد دیگه پیش نیاد این جور چیزا.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز