2777
2789

ن چ بدی

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
بستگی داره چرا دستکش دستش کنه.من یکیو میشناختم حتی اگه دستکشش باهاش نبود دستشو میبرد زیر روسریش دست ...

اون حتما وسواسیه 😑😑 نه. من چون پوستم تو آفتاب میسوزه سریع، دستکش دست میکنم. تو خیابون یکیو دیدم دست دادیم دستکشمو در نیاوردم. میگم شاید کار بدی کرده باشم 😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم نمي دونم، اما عمه من عادت داره دستكش گيپور مشكي ميپوشه، يه بار به يكي از فاميلا دست داد اونم بهش برخورده بود كه چرا با دستكش بهش دست داده

من خودم  ناراحت نميشم با دستكش بهم دست بدن

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...
اون حتما وسواسیه 😑😑 نه. من چون پوستم تو آفتاب میسوزه سریع، دستکش دست میکنم. تو خیابون یکیو دیدم دس ...

آره خیلی.خونوادشون سه نفرن هرکدوم یه سفره ی جداگونه داره وکسی  حق نداره به سفره اونیکی دست بزنه😐

نه زشت نیست ولی حتما بگو که چون پوستم حساسه دستکش دست میکنم شاید طرف ناراحت شه 

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌