2777
2789
عنوان

از وقتی ازدواج کردم چرا بابام همچی شده😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 32 پست
شايد ترس اين داره كه شوهر كردي ديگه درس و دانشگاه فراموشت بشه

😭ای بابا چه فکر افتضاحی 

چجوری بهش ثابت کنم اینجوری نیست

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
پدرتون شاید  واقعا اطلاعی از روال پایان نامه ندارن واسه همین می پرسن...سخت نگیر...هروقت پرسید ب ...

راست میگیا. فقط بگم دارم می خونم خیلی بهتره. 

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ اخ گفتی من بابم توو روز خواستگاری گفت فقط به این شرط اجازه میدم که جفتتون درستون بخونین تا الانم ...

بابای منم این شرط رو واسه یکی از داماد هاش گذاشت اونم بعد ازدواج درس نخوند 😂 الانم بابام چشم دیدنشو نداره میگه درس نخوندی

تو راه خودتو برو..هیچ وقت به میل دیگران کار نکن..حتی پدر و مادرت..ببین علاقه ت چیه و دل ت چی میگه...پدر و مادر منم اینجوری ن

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...

تو الان نى نى سايت چيكار ميكنى پاشو برو درس بخون 😛

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
بابای منم این شرط رو واسه یکی از داماد هاش گذاشت اونم بعد ازدواج درس نخوند 😂 الانم بابام چشم دیدنشو ...

نه بابا من گفت جفتتون مدرکاتون و میزارین توو این خونه تا اجازه بدم عروسی کنین

شوهرم دود داشت از سرش بلند میشدااا به مرحله ای رسوندش که میگفت میرم مدرک میخرم ولمون کنه

حالا تو فک کن بابا عشق درس من هم رشته هم هستیم باهم

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
😭ای بابا چه فکر افتضاحی  چجوری بهش ثابت کنم اینجوری نیست

وااااا يعني چي چه فكر افتضاحي دختر!!!!!!

خب پدرته،به قول خودت جنوب كار ميكنه

دوري و شرايط سخت رو تحمل ميكنه تا بچه هاش به جاهاي بالا برسن و زحمت اين همه سالش بي نتيجه نمونه

نگران ميشه ديگه

كاربر سابقم

دقیقا خانوادہ ی من اینجوری بودن من نامزد کردم ھمہ منو چک میکردن پایان نامہ مینویسم یا نہ بعد کہ دفاع کردم چک میکردن کہ واسہ دکتری میخونم یا نہ الان عقدم درس میخونم واسہ دکتری دیگہ کسی کاری بھم ندارہ خیالشون راحت شدہ کہ درسمو میخونم ولی اینو بگم اینا بیشتر مزاحمہ درس خوندنم ھستن تا ھمسرم امروز ھیچی نخوندم از صبح بچہ داری میکنم بچہ ی داداشم

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
کاش بابای منم انقدر سخت میگرفت 😐😐😐😐جدی گفتما☺☺☺

زیاد جالب نیست

همین سخت گیریش باعث شد من به جای گرافیک برم رشته حقوق. چون می گفت باید حتما درررررس بخونی نه اینکه بری چند تا شکل بکشی

اولین عشق زندگیمم بخاطر همین از دست دادم. چون مهندس و دکتر و وکیل نبود و شغل ازاد داشت و این  از نظر پدرم کافی نبود 😞