2777
2789

اقا من یه ماهه عروسی کردم

دانشجو ترم اخر فوق لیسانس حقوقم

بابام خیلی به درس خوندن ما اهمیت می داد

من و خواهر برادرامم هممون سعی کردیم خوب درس بخونیم.یکی مهمدس شد یکی دکتر شد یکی فوق لیسانس هنر گرفت خلاصه خوندیم دیگه

اینم بگم بابام بخاطر کارش تو شهرای جنوبه و در ماه یه هفته میاد خونه

حالا من از وقتی عروسی کردم هر وقت بابام زنگ میزنه بعد از احوالپرسی فقط میگه درست به کجا رسید پایان نامت چی شد.الان تو چرا درس نمی خونی. 

بعد میگم خب باباهفته قبل گفتم که هنوز موضوعم تصویب نشده؟!

میگه خب بشین واسه دکترا بخون

میگم  بابا جان من از مهر باید بشینم پایان نامه بنویسم دیگه وقتی ندارم.بعدشم من اصلا دلم مدرک دکترا نمیخواد میخوام بخونم واسه وکالت و برم وکیل بشم و سر کار برم

میگه نه دکترا خوبه وکیل زن خوب نیست

خلاصه همش باهام بحث میکنه درباره اهداف زندگی من و جوری شده که اسمشو روی گوشیم می بینم به جای اینکه خوشحال بشم میگم وای ددم وای ...باز دوباره بابام یاد دکترای من افتاده 😪😪

نمیدونم چیکارش کنم😥

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرتون شاید  واقعا اطلاعی از روال پایان نامه ندارن واسه همین می پرسن...سخت نگیر...هروقت پرسید بگو دارم می خونم

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

اخ اخ گفتی من بابم توو روز خواستگاری گفت فقط به این شرط اجازه میدم که جفتتون درستون بخونین تا الانم هی میره میاد هروقت میبینتمون میگه درس به کجا رسید بخونین دیگه چرا دانشگاه نمیری تو 😐😐😐

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
بنده خدا نگران تونن...☺️

اخه 24ساله دیده من خیلی تو درس خوندن جذی هستم. چرا باید نگران باشه الان درکش نمی کنم

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
جملات اول پز.زیر.پوستی#    

نه عزیزم فقط خواستم بگم که چرا با بابام فقط تلفنی حرف میزنم و اینکه چه فشاری واسه درس خوندن روی همه ما بوده