2777
2789
عنوان

مرد رفیق باز

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ولی باید بلد باشی بالاخره دوستاشم متاهل میشن  خودش چی میگه نظر خودش چیه میگه تغییر میکنم ؟

رفیق باز که همیشه با رفیقهای خاص نیست باهرکی براش فرقی نمیکنه

اونا هم متاهل میشن میره چندتا مجرد پیدا میکنه

کسی که خودش را به خواب زده را به هیچ عنوان نمیتوان بیدار کرد
خب از این زاویه نگاه کنین که اون آدم بانشاط و پویا و خستگی ناپذیریه .

از این زاویه هم ببینید ک فرد متاهل ی آدم متعهد پس نباید هرکاریو انجام بده 

ایشون ازدواج میکنن ک کنار همسرشون باشن و آرامش بگیرن ازشون ن ک هرشب هرشب بعد کار بیرون باشن پس دقیقا واسه چی میخواد زن بگیره 

از زاویه دید خانوما ک متاسفانه توی اینجهان و کشور لعنتی محدودن و نمیتونن هرموقع خواستن برن بیرون و دلشون ب همسرشون خوشه ک ببرتشون گردش این رفیق بازی ی آزار روحیه براشون

از هر طرف بوم افتادن اشتباه

همین شادی و پویایی ک بنظر من این ولگردیه بیشتر آخر سر کار دستشون میده 

ب نظرم تا عاشقش نشدی رهاش کن  آدم رفیق باز زندگی آدمو سیاه میکنه حالا چ زن چ مرد درست بشو هم ن ...

فقط با دو تا از دوستاش که خیلی وقته میشناسه میگرده.

یکی که همکارشه یکیم همسایه ی قدیمیشون بود.جفتشونم من میشناسم آدمای درستین.ولی دیگه این هر شب هر شب بیرون بودناش کلافه ام کرده.

از این زاویه هم ببینید ک فرد متاهل ی آدم متعهد پس نباید هرکاریو انجام بده  ایشون ازدواج میکنن ...

چون من خودم همیشه بیحال بودم و دوست نداشتم جایی برم این رفیق بازی رو مزیت می دونم .

ولی همه ی حرفهای شما درسته

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 
آره ولی باید بلد باشی بالاخره دوستاشم متاهل میشن  خودش چی میگه نظر خودش چیه میگه تغییر میکنم ؟

خودش که میگه بعد از ازدواج دیگه فقط برای زن و بچه و زندگیمم.ولی به نظر من به وعده ی آقایون نمیشه اعتماد کرد😬😬

فقط با دو تا از دوستاش که خیلی وقته میشناسه میگرده. یکی که همکارشه یکیم همسایه ی قدیمیشون بود. ...

یعنی شما صددرصد مطمئنی ک تا آخرش با اینا میمونه؟آدم رفیق باز براش مهم نیس 

میل خودته ولی نظر من اینه ک عاقبت خوبی نداره