2777
2789
عنوان

بیاین عکس جهیزیم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3581 بازدید | 110 پست
چشم عزیزم از الان دعوتی 💓

😁😁😁😁😁😁میییسی😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗😙😙😙😙😙😙😙

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته نباشی خواهر😂😂😂😂😂😂

سلامت باشی😁  خب حال ندارم!  شوهرمم دائم درحال به هم ریختنه.....  همه وسیله هاش رو مبلا پخشه، هرروز جمع میکنم دوباره میریزه😔

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

یکی مثه دختر دوست بابام ک بهترین جهاز رو داش بهترین تالاار،یکیم مثه من پول عروسی نداری ی عروسی نفری ۲۰تومن هم زیاده براموون،خدایا عدالتت کجاست

فکر نمیکردم بشه شد خداشکر خداشکر خداشکررر...#لیتو
توی این گرونی این کارو نکنین لطفا میدونم ذوق دارین نشون بدین مردم بیان از سلیقتون تعریف کنن به به و ...

خدایی من خرید میکنم. یه دلم میگه بزار ولی وجدانم میگه نکنه حتی یه نفر دلش بخواد نمیزارم یه تاپیک انبه زدم الان خیلی ازش پشیمونم ...وقتی دوستام بم میگن خشبحالت بخاطر فلان چیز پیشونیم یخ میکنه 

همینخ که هست  ....اگه زیادی حرف بزنی ازفرداهمینم دیگه نیست  
سلامت باشی😁  خب حال ندارم!  شوهرمم دائم درحال به هم ریختنه.....  همه وسیله هاش رو مب ...

وای خیلی اعصاب خورد کنی ادم جمع کنه یکی بیاد بریزه😡😡😡😡

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
متاسفم...ما علاف بودیم تاحالا؟؟؟؟

ن اصلا 

امیدوارم نکته تاپیکو فهمیده باشین 

الان هزاران نفر امثال من هستن که بخاطر نداری حسرت عروسی به دلشون مونده منتهی منم خواستم از این طریق صدامو برسونم

دیگه الان وقتشه چشمامو ببندم وقتی باز کردم تو نیویورک باشم :/ بسع مسخره بازی
ن اصلا  امیدوارم نکته تاپیکو فهمیده باشین  الان هزاران نفر امثال من هستن که بخاطر نداری ...

واااای چرا عدالت نیییس،ب خدااا اینستا رو نگاه میکنم گریم میگیره انقد عکس عروسی و جهاز میذارن

خیلی سخته ببینی پدر مادرت ب خاطر حسرتایی ک داری سرشون پایین باشه و اشک تو چشاشون جمع شه،سخته ب خداا

فکر نمیکردم بشه شد خداشکر خداشکر خداشکررر...#لیتو
سرکاری# ممنوع

نکته تاپیکو متوجه بشین لطفا من فقط قصد داشتم صدام برسه 

تا حالا خیلی مستقیم اعتراض کردیم 

واااای چرا عدالت نیییس،ب خدااا اینستا رو نگاه میکنم گریم میگیره انقد عکس عروسی و جهاز میذارن خیلی س ...

😔😔