2777
2789
سووووگل😭😭 سرما خوردم بدجوور تو  چله تابستون 😕

وای از باد کولر 😖😖🙁🙁بچم .. زیر باد کولر نرو چیزای گرم و مایعات بخور خیلی زود خوب میشی ❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیا کن به خوشگلاسیون مردم چشم نداشته باش 😐

آخه حال میده هیز بازی نرگسسسس😍😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
وای از باد کولر 😖😖🙁🙁بچم .. زیر باد کولر نرو چیزای گرم و مایعات بخور خیلی زود خوب میشی ❤❤❤

چند وقت پیش یه نفر همینجا گفت من سرماخوردم تو تابستون و اینا 

منم گفتم هه هه هه چه چیزا تو تابستون سرما خوردی؟ نازک نارنجیییی😝😝😝

فرتی سرم اومد😂😂😂 حالا تو زمستون هیچ وقت من سرما نمیخورما 

کلیداسرار#  😂😂😂

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد  
چند وقت پیش یه نفر همینجا گفت من سرماخوردم تو تابستون و اینا  منم گفتم هه هه هه چه چیزا تو تاب ...

😐😐😐😐😅😅😅😅😅😅

دورت بگردم تو که از منم بدشانس تری؟؟؟😅😅😅😅

😐😐😐😐😅😅😅😅😅😅 دورت بگردم تو که از منم بدشانس تری؟؟؟😅😅😅😅

اره بخدااا 

حالا هر چی به پولدارا و مایه دارا بخندم بدتر میرم ته خط فقر😕😬😁

عشقمممم چطوره😍😍😍😍

قربووووووووونت بهتری عزیزم   هیچی من این چند روزه پرید بودم حالت جنون گرفته بودم دلم نمیخواد دیگه پری شم   

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
قربووووووووونت بهتری عزیزم   هیچی من این چند روزه پرید بودم حالت جنون گرفته بودم دلم نمیخواد ...

ووووی اره پریود.خر.است# 😂😂😂

عشقم خدارو شکر کن اگه جای مایی ک منتظر نی نی هستیم بودی که اون موقع غمت چند برابر مییشد

منم تو رو دیدم حالم خوب شد😍😍😍😍😘😘😘💚💚😔

ووووی اره پریود.خر.است# 😂😂😂 عشقم خدارو شکر کن اگه جای مایی ک منتظر نی نی هستیم بودی که اون موق ...

خب منتظرم عزیزم   

عشقی   

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (: