2777
2789
عنوان

کسی تا حالا ماسک عسل و دارچین زده؟؟

11016 بازدید | 18 پست

جفتشون خیلی گرمن

ولی میگن ماسکش محشره واسه جوش

جدیدا جوش زدم چند تا😫

کسی تجربه این ماسکو داره؟؟؟؟؟خوبه آیا؟

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دارچین و ماست به صورتم زد پوستم به طرز وحشتناکی سوخت 

پوستتون حتما حساسههه

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖
من زدم گرمیم کرد عسل خالی زدم خیلی خوبه صورتو صاف میکنه .. اگه تحمل عسل خالی را داری بزن

ینی جوش زدین؟؟؟

بستگی به طبعت داره

اگه گرمه اصلا نزن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
دارچین و ماست بذار  میسوزونه من پوستم قرمز شد ولی عااااالیه

واسه جوش خوبه؟

بستگی به طبعت داره اگه گرمه اصلا نزن

طبعم گرمو مرطوبههههه😞