2777
2789

14ماه پیش که اقدام کردم به بارداری فهمیدم پلی کیستیکم 

14ماهه دارومیخورم ومنتظرم همچنان😢😢😢😢😢

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
عزیزم درمان کن خب خیلی سخته خیلی اذیت میشی ک .ی چیز تلقینیه نه ؟؟رو خودت کار کن شاید بهتر بشی 

الان دوساله ازدواج کردم...همش ازذهنه....نمیدونم باذهن لعنتیم چکارکنم انواع راه هارورفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دوساله ازدواج کردم...همش ازذهنه....نمیدونم باذهن لعنتیم چکارکنم انواع راه هارورفتم

ی روان شناس مراجعه کن چون ذهنیه همش ...گناه داری هم تو هم شوهرت چرا از بزرگترین لذت دنیا محروم باشین و بدت بیاد مگه چنبار زنده این 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉

[QUOTE=67711278]وای خدانکنه...اصلا نمیخوام کارم به اونجاها بکشه[/QUOTE]

Iuiكه چيزى نيست منم انجام دادم شانس باردارى رو خيلى ميبره بالا يه راه حل سريعه انشالله كه شما طبيعى باردار بشيد 

ولى بهتر نيست با روانشناس صحبت كنيد ترستون بريزه؟

بچه ها من هم تنبلی دارم هم اینکه دخول نمیتونم داشته باشم یعنی میترسم ازدخول....الان هم تواقدامم منتظ ...

برای تنبلی تخمدان باید بری متخصص زنان به شماهایی که متاهل هستید وتنبلی تخمدان دارید قرص کلومیفن میدن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه ها من پلی کیستیکم ۶ ماهه تو اقدامم ۳ کیلو کم کردم با قد ۱۶۰ شدم ۶۱ کیلو مراعات غذایی هم میکنم خیلی یعنی رژیم pco داروم فقط متفورمین هست حامله نشدم دکترم داروی دیگه ای نمیده کسی با متفورمین خالی حامله شده؟

خدایا خودت بهم لطف کردی و خودت هم‌نخواستی بمونه . بهم آرامش بده خدای مهربونم.      مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. 
آهان یچزی من عرق رازیانه هم میخوردم 

من این خوردنی هارو با اعتدال میخورم شما دارو چی خوردی

خدایا خودت بهم لطف کردی و خودت هم‌نخواستی بمونه . بهم آرامش بده خدای مهربونم.      مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.