2777
2789

امیر میره شرکت ارغوان واسه کار  بعد میبینه ارغوان داره خودکشی میکنه نجاتش میده افسانه مامان ارغوان پیشنهاد کار و پول بهش میده ک امیر کار قبول میکنه و بهش میگ ارغوان شکست عشقی خورده و مواظبش باش اونم قبول میکنه کم کم ارغوان عاشق امیر میشه ولی روانشناس میگ ک علاقه اش زودگذره ت پیشش بمون کمکش کن افسانه کار حسابداری میده ب امیر و میگ ک  دزدی میشه از شرکت و طرف رو پیدا کن امیر هم پیداش میکنه نامزد قبلی ازغوان مزاحمت ایجاد میکنه و ی شب میره خونشون ارغوان زنگ میزنه ب امیر ک بیا نجاتمون بده امبر هم میره با هاتف دعوا میشن و افسانه با چاقو هاتف رو میکشه

رهـا جونم خوشا ب بخت بلندم ک تورو دارم

دیگه نمیزاره دوشبه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد امیر میگ زنگ بزنیم پلیس ک افسانه میگه بهم فرصت بده ی روز قرار میزارن ت کافی شاپ ی دفع از دماغ افسانه خون میاد میبرش دکتر دکتر میگ سه ماه دیگ زنده نیس افسانه ب امیر میگ دلیل زنگ نزدن ب پلیس اون روز این بود ک من زنده نمیمونم پس برام فرقی نداره بعد امیر عاشق ارغوان میشه و ب خانوادش میگ بره خواستگاری ی روز مادر امیر میره پیش افسانه باهم حرف بزنن ت دستش ی انگشتر میبینه ک اشنا بوده براش وقتی هم میرن خواستگاری خیلی ب پدر امیر خیره میشه بعد خواستگاری ک تموم میشه میاد بیرون ی ماشین میبینه میره کنار ماشین شیشه میاد پایین و میگ چرا اومدی اینجا میخای همه چیو خراب کنی گفتم ک ارغوان مال توس وووو اونی ت ماشین بود هاتف بود

امیر میره شرکت ارغوان واسه کار  بعد میبینه ارغوان داره خودکشی میکنه نجاتش میده افسانه مامان ارغ ...

موقع خودکشی ارغوان زنگ میزنه ب امیر..امیرقبلش رفته بود فرم پرکرده بود برای کار.......ک البته زنگ و خودکشی جز نقشه اشونه....

ببخشید دخالت کردم تو خلاصه ات💐

یه 

من فقط کنجکاوم اینا دقیقا نقشه شون چیه هم افسانه و هاتف و... هم اینکه احساس می کنم امیر هم یه نقشه ای داره 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
موقع خودکشی ارغوان زنگ میزنه ب امیر..امیرقبلش رفته بود فرم پرکرده بود برای کار.......ک البته زنگ و خ ...

اره من خلاصه گفتم ک اونایی ندیدن بفهمن قضیه چی بوده

و از اون طرف حدیث خواهر امیر ک عاشق همکلاسیشه پارسا 

پارسا قرار بود بیاد خواستگاری حدیث ولی خبری نمیشه و چن رور بیخبر میشه ازش بعد چن روز پیدا میشه و میگ برا خاله ام مشکلی پیش اومده مامانم رفته ترکیه نتونسته بهتون زنگ بزنه با مامانت حرف بزنه در کل مامانش غیر عمد زده یکی رو کشته و زندانه ولی حدیث خبر نداره و کلی غر میزنه ک چرا مامانت از ترکیه ب مامانم نمیزنگه ک پارسا مجبور میشه ب زن پدرش بگه ک ب عنوان مادرش زنگ بزنه خونشون و زنگ میزنه و فعلا با هم خوبن و پارسا وکیل گرفته ک بی گناهی مامانش ثابت بشه

من فقط کنجکاوم اینا دقیقا نقشه شون چیه هم افسانه و هاتف و... هم اینکه احساس می کنم امیر هم یه نقشه ا ...

افسانه فک کنم میخاد انتقام بگیره

ولى كلا امير هم خييلى سرده! رفتاراش اصلا شبيه دلداده ها نيست!

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

امشبم نمیده؟😣

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ولى كلا امير هم خييلى سرده! رفتاراش اصلا شبيه دلداده ها نيست!

هنگه😐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟