2777
2789
واقعا تعجب میکنم بعضیا چه با افتخار از سیگار کشیدنا و قلیون کشیدنا و مشروب خوردنشون تعریف میکنن شماه ...

اولا كسی افتخار نكرده داریم اعتراف میكینیم تجبه كردیم دوما من خودم تصمیم ندارم بچه دار بشم هیچ وقت .. این چیزام ربطی به تربیت بچه نداره 

نه انسانی دوست من است و نه انسانی دشمن من ، بلكه هر انسانی معلم من است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه پاستوريزه😂😂😂

ابروم رفت😢همه خفنا جم شدن اینجا 

من_تنهام😢# 😢😂

بچه ها عرق مرق خوب خواستین بگین ساقی معرفی کنم هه😏😏😏

سیگارم واس سوسولاس هریون بکشید😂(هرویین )😂😂

یاد علی صادقی افتادم هریون

تازه من چنتا قتلم تو کارنامم داشتم هه با من در نیفت ور میفتی

جودی از پاستوریزگی در اومدم یا بازم ادامه بدم؟😢

اگه افتخار نمیکردی اینجا با اب و تاب تعریف نمیکردی.

همه تعریف کردن منم گفتم..... بعدم باید به شما جواب پسبدم که چیکار میکنم و در اینده چجور مادری میشم 🤔🤔🤔محض اطلاع پدرو مادر دارم که به کارام رسیدگی کنن😊😊😊

تنهایی مال منه      دلم که دم نمیزنه😔😔😔😔😔😔💔💔
ابروم رفت😢همه خفنا جم شدن اینجا  من_تنهام😢# 😢😂 بچه ها عرق مرق خوب خواستین بگین سا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

اخه سيگارو الان دختر دبيرستاني ها هم ميكشن عزيزم

نه بسه عزيزم بيشتر از اين منو از خودت نترسون😉😉😉😉

يك دختر دارم شاه نداره  

فقط زنی حق داره بگه هر کاری میکنم به خودم مربوطه که دور مادری رو خط بکشه دور بچه داشتن رو خط بکشید برید هر کاری میخواید بکنید ولی وقتی یه بچه میاری حق به گردنت داره حق داره که زیر دست یه مادر سالم تربیت پیدا کنه و تحویل جامعه داده بشه جامعه از همین فرزندان ما تشکیل میشه هر نوع کوتاهی در تربیتشون فقط اسیبش به خودمون نمیرسه شامل بقیه هم میشه پس نمیتونیم بگیم که فقط به خودمون مربوطه.

😂😂😂😂😂😂😂😂 اخه سيگارو الان دختر دبيرستاني ها هم ميكشن عزيزم نه بسه عزيزم بيشتر از اين منو از ...

اره باباااا شوخی میکنم والا الان خلاف کوچیک بچه دبیرستانیا شده سقط بچه دیگه سیگار که لوس بازیه واقعن جوونا تباه شدن حیفه اخه جز صرر چیزی براشون نداره که 

مثبت بودن خودمو عشقه😅😍😅

ابروم رفت😢همه خفنا جم شدن اینجا  من_تنهام😢# 😢😂 بچه ها عرق مرق خوب خواستین بگین سا ...

جایزه بهترین کامنت به شما تعلق گرفت😂

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
فقط زنی حق داره بگه هر کاری میکنم به خودم مربوطه که دور مادری رو خط بکشه دور بچه داشتن رو خط بکشید ب ...

به خودمون ارتباط داره که می کشیم یا نه  

شما می گی که نمی تونیم بگیم فقط به خودمون مربوط ولی حداقلا بهههر کی مربوط باشهه به ۱ غریبه مثل تو مربوط نیست